UNGER erGO! vinder ISSA innovationspris

Det blev UNGER erGO! der satte sig på årets prestigefyldte innovationspris, som blev uddelt på ISSA Show 2018 i Dallas.

 

UNGER erGO! Clean kombinerer dual-swivel håndtaget med en S-kurvet stang og skaber dermed en nærmest ’selvstyrende’ moppe. Den er både højderegulerbar, og du kan selv regulere dosering af rengøringsmiddel alt efter anvendelsesområde. Det er med til at give en meget hurtigere og bedre rengøring med meget mindre belastning af både medarbejder og miljø.

»Hos UNGER fokuserer vi på at udvikle produkter, der gør arbejdet hurtigere og passer på medarbejderne,« fortæller John Lombardo, fra Global Sales og Marketing i UNGER. Du kan se mere om UNGER erGO! på

www.ungerglobal.com/ergoclean

Send dine produktnyheder til redaktion@rentidanmark.dk