Affaldsvogn til kildesortering

Tina Trolleys er kendt for deres suveræne kvalitet og smarte modulopbygning. Og sådan er det også med den nye affaldsvogn til kildesortering. Den er er på hjul og dermed nem at anvende. Og det lavet således, det er muligt at tilføje ekstra beholdere. Tina Trolleys nye affaldsvogn er perfekt til brug i institutioner, klasseværelser eller lignende. Der kan nemt indsættes ekstra kasser til eksempelvis sortering af pap og papir.

Siden grundlæggelsen af Tina Rengøringsvogne i 1994 har firmaet ekspanderet kraftigt. I dag leverer Tina Trolleys førsteklasses rengøringsvogne og udstyr til den danske rengøringsbranche. Og det er altid muligt at få specialdesignet rengøringsvogne, så de passer lige netop til dit behov.

Se mere på www.tina-trolleys.dk

Send dine produktnyheder til redaktion@rentidanmark.dk