Let og støvsvag rengøring på byggepladsen

Milwaukee’s lette rygsækstøvsuger gør det let at rengøre på byggepladsen. Den har en ydeevne, bærbarhed og alsidighed uden sidestykke.

Det skyldes den nye kulfri powerstate™-motor og et cyklondesign, der giver imponerende sugeevne. Og så er den tilmed 3 gange så støjsvag som traditionelle støvsugere til byggepladsen.

En aftagelig sele, en indbygget krog og et håndtag gør det muligt for brugeren at bære, hænge og have støvsugeren med overalt.

»Vores undersøgelser på byggepladser viste, at brugerne anvender store, tunge støvsugere med ledning til at udføre stort set alle rengøringsopgaver, uanset omgivelserne. I mange situationer bliver de begrænset af ledningen og støvsugerens størrelse, og det understreger behovet for en mere fleksibel støvsuger,« siger Tobias Jönsson, der er product manager hos Milwaukee.

Det er på baggrund af disse undersøgelser, at Milwaukee har udviklet MilM18 FUEL™ rygsækstøvsugeren. Den nye løsning kombinerer avanceret, batteridrevet teknologi med et design med tilpasningsmuligheder, der giver brugerne en støvsuger, der klarer en bred vifte af rengøringsopgaver.

Den kulfri POWERSTATE™-motor giver sammen med cyklonkonstruktionen en imponerende ydelse på 1.557 liter/minut. Og 189 mbar, en kapacitet på 3,8 liter og dermed en mere effektiv rengøring af gipspladestøv, betonstøv, træ- og metalspåner samt andet almindeligt affald på byggepladsen.

Med kun 76 dBA er støvsugeren op til 3 gange så støjsvag som en traditionel støvsuger til byggepladsen. For ekstra bekvemmelighed kan affaldsbeholderen tømmes på få sekunder med et enkelt tryk på en knap. Det reducerer nedetiden og giver brugeren mulighed for at vende hurtigt tilbage til arbejdet.

Støvsugeren er kompatibel med alle M18™-batterierne og får med 9,0 Ah-batteriet en driftstid på op til 40 minutter.


M18 FUEL™ rygsækstøvsuger

  • Luftmængde: 1557 l/min.
  • Kapacitet: 3,8 l
  • Lydeffektniveau: 76 dB(A)
  • Maks. sugning: 189 mbar
  • Filter: HEPA
  • Støvklasse: L
  • Indbygget tilbehørsrum
  • Vægt inkl. batteri: 8,1 kg
  • Leveres med HEPA-filter, fleksibel slange, teleskopstang, mundstykker og støvudsugningsadapter (batteri og oplader sælges separat).

Læs mere om den stærke og lydsvage rygsækstøvsuger på www.milwaukeetool.dk
og find den nærmeste forhandler.

Send dine produktnyheder til redaktion@rentidanmark.dk