Dansk-amerikansk samarbejde om funklende gulve

Pioneer Eclipse er en af verdens førende producenter af gulvbehandlingsprodukter indenfor polish-systemer og stengulvspolering.

På Billedet ses salgschef Brian Dall sammen med de i alt 20 stk. gasbuffere fra Pioneer Eclipse. Billedet er taget på RV Unique lager i Rødekro inden maskinerne blev distribueret ud til de enkelte brugssteder.

RV Unique og Pioneer Eclipse har siden 2016 arbejdet på at etablere et stærkt leverandør/forhandler-samarbejde.
Samarbejdet består bl.a. af, at Pioneer Eclipse har uddannet en gruppe medarbejde fra RV Unique på deres hovedkontor i USA. Et grundigt og indgående kendskab til produkter og metoder er altafgørende for at være nødvendigt klædt på til at vejlede og supportere kunder i korrekt valg og anvendelse af Pioneer Eclipse’ avancerede gulvbehandlings-systemer.

Pioneer Eclipse’ produkter anvendes i dag på en stor del af de danske gulvoverflader, hvor man ønsker en blank og slidstærk finish i såvel den offentlige som den private sektor.

RV Unique har i maj haft fornøjelsen af at kunne servicere et af Danmarks største rengøringsselskaber med levering af i alt 20 stk. high speed gasbuffere til polering af polishbelagte gulve.

»Vi er ved RV Unique meget stolte af at kunne løfte et sådanne samarbejde med så vel leverandøren Pioneer Eclipse og vores kunde, et af Danmarks største rengøringsselskaber og dermed være med til at sikre en løsning der løfter niveauet af finishen på gulvet,« siger Brian Dall, der er business manager hos RV Unique.

»Vi ser ved RV Unique frem til at videreudvikle og dermed styrke vores samarbejde med Pioneer Eclipse. Det er en fornøjelse at samarbejde med en leverandør, hvor kvaliteten af produkterne er i den absolutte top og hvor potentialet for udvikling af samarbejdet er meget højt.«