Succesopkøb fordobler Coor’s størrelse

Coor´s danske regnskab for 2018 er præget af årets opkøb af Elite Miljø, en af Danmarks førende udbydere af rengøring. Sammen med organisk vækst har det øget Coor´s størrelse i Danmark med hele 96 procent.

Jørgen Utzon, administrerende direktør, Coor.

“Når jeg ser tilbage på 2018, er jeg utrolig stolt af integrationen med Elite Miljø, som har betydet en fordobling af Coor´s størrelse. Desuden har opkøbet styrket os med nye kunder og stærke kompetencer inden for hospitals- og renrumrengøring, som skaber gode faglige synergier. Som en del af det har vi også gennemført trænings- og uddannelsesaktiviteter for vores nye medarbejdere. Og endelig har opkøbet givet os en endnu bedre position i markedet med en landsdækkende organisation”, siger Jørgen Utzon, administrerende direktør i Coor.

Købet er en del af Coor´s vækststrategi, som er at erobre markedsandele på integrerede Facility Management-services og tilbyde enkeltstående eller flere services til kunder, der kun ønsker løsninger på eksempelvis rengøring, teknisk vedligehold og catering.

Organisk vækst drevet af fokus på service, kvalitet og partnerskab

I løbet af 2018 er den organiske vækst også steget via nye kontrakter med fx Københavns Kommune, Aarhus Universitets Hospital, Man Energy Solution og Novo Nordisk.

“Vi har et stærkt koncept, ”Service with IQ”, på både IFM og single services, og så har vi de dygtigste medarbejdere i branchen. Det, sammen med vores fokus på stærke partnerskaber, giver vores kunder en ekstra værdi. Desuden er vores fokus på bæredygtighed med alt fra rengøringsmidler til sæsonbestemte råvarer noget, der vækker begejstring hos vores kunder.”, uddyber Jørgen Utzon.
LÆS OGSÅ “Coor vinder rekordstor FM-kontakt med politiet”

2019 er desuden startet med yderligere vækst. Coor genvandt i april kontrakten med Politiet, som er en national integreret facility-løsning med tilførsel af yderligere omsætning. Samarbejdet blev udvidet med Den Centrale Anklagemyndighed samt Kriminalforsorgen.