CleanManager lancerer ny rengøringskalender

Med visionen om en lettere hverdag i rengøringsbranchen, har CleanManager specialiseret sig i at gøre planlægning af rengøringsopgaver enkelt og overskuelig. Kernen i systemet er kalenderen. Ved at planlægge rengøringsopgaver i CleanManager sparer brugerne mange timer, når de skal lave fakturaer og køre løn.

Når der skal planlægges rengøringsopgaver er en god kalender altafgørende. CleanManager er skræddersyet til planlægning af netop rengøringsopgaver. Kalenderen giver overblik over alle opgaver, så det er let at finde en ledig medarbejder til en ny opgave – eller som afløser ved en sygemelding eller ferie. CleanManager har netop lanceret en helt ny kalender med fokus på overblik og brugervenlighed for at reducere planlægningstiden yderligere. Kalenderen har fået nyt design og byder på helt nye funktioner. En af nyhederne er udvidet filtreringsmuligheder, så brugerne kan tilpasse visningen af opgaver til lige netop deres behov. Med et enkelt træk og slip kan opgaver flyttes mellem dage og tidspunkter. Medarbejderne kan fortsat se deres egen vagtplan online og tilgå alle relevante informationer om de enkelte opgaver.

”Vi har konstant fokus
på at udvikle CleanManager efter,
hvad markedet og brugerne efterspørger.
Udviklingen sker i tæt samarbejde
med vores nuværende brugere,
som er en vigtig sparringspartner,
da det er dem der bruger systemet hver dag”.

Frantz Furrer, Ejer og salgschef hos CleanManager


Planlæg smart og undgå dobbeltarbejde

Det der adskiller kalender i CleanManager fra mange andre er, at systemet automatisk trækker data fra opgaverne i kalenderen og beregner løn- og faktureringsgrundlag. Ved at planlægge rengøringsopgaverne i CleanManager, slipper brugerne for dobbeltarbejde og mange timers manuel indtastning hver måned.

Et system i konstant udvikling

CleanManager udvikler og leverer et administrationssystem til rengørings- og servicevirksomheder i det private og offentlige med henblik på at gøre det administrative arbejde enklere og mere effektivt. I 2011 gik CleanManager online med første version af rengøringskalenderen og systemet har været i konstant udvikling lige siden (se roadmap).

 

ROADMAP