TASKI AERO BP rygbåren støvsuger

TASKI AERO BP er en transportabel og ergonomisk letvægt rygstøvsuger. Ideel til rengøring af områder hvor pladsen er trang, og handlefrihed samt fleksibilitet er et must.

Den er særdeles velegnet til støvsugning af trapper, elevatorer, indgangspartier og teknikrum samt mellem stolerækker i f.eks. biografer, auditorium, sportshaller og restaurationer.

Batterimodellen er meget let at bære rundt på, nem at transportere og have med sig rundt i forskellige bygninger samt op og ned ad etager. Lav vægt og lydniveau opnås gennem et smart design og materialer, der ikke påvirker ydeevnen og skaber ubehagelig varme. Let model med en slank profil og et lavt lydniveau til diskret støvsugning.

Komfort & ergonomi

En lav vægt er afgørende for enhver rygbåren støvsuger. Med sine kun 4,7 kg (med ledning) og 5,3 kg (med lithium batteri), er TASKI AERO BP blandt de letteste rygbårne støvsugere. Den slanke profil og specielt udviklede stropper giver en perfekt vægtfordeling og enestående brugerkomfort.

Let, fleksibel og alsidig

Fleksibilitet og handlefrihed

3 i én model; rygstøvsuger, støvsuger med hjul og løvblæser. Begge modeller kan nemt og hurtigt omdannes til enten en ultrakompakt støvsuger med hjul eller en løvblæser. Anvender samme type lithium batteri og oplader som til TASKI swingo 150 B Li-Ion. AERO BP lithium modellen har en drifttid på 30 minutter pr. batteri, og genoplades på kun 90 minutter.

Ydeevne

AERO BP med lithium batteri har en luftgennemstrømning på 22 ltr./sek., mens den elektriske AERO BP model har en luftgennemstrømning på hele 30 ltr./sek.

Multifunktionel – batteri eller elektrisk støvsuge funktion

Både den kraftfulde og effektive elektriske model og den ultra-alsidige lithium batterimodel kan nemt og hurtigt omdannes til en ultra-kompakt støvsuger med hjul. Fjern blot de 4 bolte, der fastgør rygbeklædningen og stropperne, med en skruetrækker. Skrue i stedet de 4 hjul på, og du har nu en slank batteridrevet eller elektrisk støvsuger.
www.taski.com