Østrigsk firma investerer millioner i Kroatien

Det Østrigske firma Hagleitner Hygiene, der har en omsætning på godt 120 mill euro, investerer nu 2,4 millioner euro i Kroatien, hvor firmaet har åbnet et servicecenter i byen Jastrebarsko.

Country Manager Johann Migsich foran den nye salgsbygning . Foto: Hagleitner

Johan Migisch, der som Country Manager er ansvarlig for Kroatien siger: “Turismen boomer her, og  kvalitet gør en forskellen – også med hygiejnen. Efterspørgslen fortsætter og 1500 firmaer fra alle hjørner af landet, køber for tiden ind hos os.”

Hagletner har haft kontor i Jastrebarsko siden 2007, og dengang var der 10 beskæftigede i dag er dette tal fordoblet. Udover Jastrebarsko har Hagleitner også en afdeling i Zadar i Kroatien, som sammenlagt beskæftiger 33 medarbejdere og har en årsomsætning på 1,6 millioner.