Ny robot til Central Stationen i Utrecht

Trappeskakten til sporvognsperronen på Centralstationen i Utrecht, vil nu blive rengjort af en robot. Utrecht Station er den største kombinerede bus-, sporvogns- og togstation i Holland. Mere end 170.000 passagerer rejser fra Utrecht hver dag. Robotteknologien gør rengøringen sikker, effektiv og uden at genere de rejsende.

Stefan Spanjer, direktør for KITE Robotics, glæder sig over resultaterne i UItrecht.

”Vi har tilpasset robotten til de specifikke ønsker og behov, og sammen har vi opnået dette gode resultat. Robotten rengør bygningerne under sikre forhold, forbedrer miljø-og arbejdsforholdene for alle, og samtidig opnås besparelser.”

Venlig og sikker tilgang

Centralstationen i Utrecht er hjertet af den offentlige transport i Holland og er indgangen til byen. Rejsende skifter her fra bus, cykler, sporvogne, tog. osv. Det er vigtigt for kommunen, at Utrecht kan nås på en nem og sikker måde.

LÆS OGSÅ “Robotter rengør toiletter”

Robotterne var løsningen på udfordringerne

Alexander Schütte fra kommunen forklarer:

”Vi har altid fokus på de rejsende, og de kan nu bevæge sig på en behagelig måde, uden at blive påvirket af lifte. For nylig åbnede vi en højkvalitets forbindelse mellem stationens hall og sporvognsperronen, der nu også kan holdes ren. Robotterne har gjort det muligt at løse de forskellige udfordringer der er ved et det komplekse miljø på stationen. Vi er utrolig glade for nyerhvervelsen.”