Flere virksomheder slår deltidsjob op på Jobnet for Arbejdsgivere

Job på få timer kan være en vej til fast beskæftigelse for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, og over 2.000 virksomheder har slået deltidsjob op på Jobnet for Arbejdsgivere. Det viser tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

I alt havde 2.155 virksomheder i begyndelsen af august et deltidsjob slået op på Jobnet for Arbejdsagivere, hvor timetallet er angivet præcist. Det er en klar stigning i forhold til februar, hvor knap 1.200 virksomheder havde slået deltidsjob op.

SE VIDEO

Se hvordan du kan bruge Jobnet for Arbejdsgivere

Mange af de opslåede deltidsjob er inden for brancher som rengøring, restauration, it og kundeservice, og 30 procent af de opslåede deltidsjob i august var med et timetal på under 15 timer om ugen. Netop job på få timer kan være et godt skridt på vej i varig beskæftigelse for mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, forklarer Carsten Lunden, seniorkonsulent hos Cabi.

Jobnet for Arbejdsgivere er gratis og nemt at bruge for virksomheder, og den store vækst i antallet af opslåede stillinger vidner om, at virksomhederne har fået øjnene op for den gratis rekrutteringsservice.