Tina Trolleys fejrer jubilæum

Det er i år 25 år siden, at Søren Lindy Wedel overtog Tina Rengøringsvogne, som i dag går under det mere internationalt klingende navn Tina Trolleys. I den anledning inviterer Rie og Søren Wedel til reception 11. september på virksomhedens domicil i Storvorde øst for Aalborg.

Onsdag den 11. september kl. 9-15 inviteres der til reception hos Tina Trolleys, Industrivej 5 i Storvorde.

Tina Trolleys har udviklet sig kolossalt i løbet af de sidste 25 år, og vokser i dag i samme takt som de bedste ”Gazelle”-virksomheder.

Rengøringsvogne er fortsat grundlaget for virksomhedens ekspansion, men der kommer hele tiden nye produkter til, som benyttes af en bred vifte af virksomheder i servicebranchen. For eksempel er udviklingen og salget af affaldssystemer eksploderet de seneste år.

Læs i næste udgave af magasinet Rent i Danmark et stort portræt af den nordjyske virksomhed.

Reception:

Onsdag den 11. september kl. 9-15 hos Tina Trolleys, Industrivej 5 i Storvorde.

Tilmelding nødvendig: Af hensyn til det praktiske vil det glæde Rie og Søren, hvis du sender en tilbagemelding om hvor mange I  kommer. Gerne senest den 1. september pr. mail til tina@tina-trolleys.dk eller telefon 98319711.