Fokus på rengøring indenfor transportområdet.

Messen CMS Berlin, som er en vigtig platform for rengøringsteknik, gulvpleje, hygiejne, og Facility Management, sætter fokus på transportsektoren.

Messen i Berlin samler branche ”know how” under temaet ”Rengøring på transportområdet” til et Networking–Event med den nyeste udgave af ”Mobility Cleaning Circle” og med fagmessen i Berlin som ramme. Repræsentanter og indkøbere fra nationale og internationale transportselskaber har tilmeldt sig.

Med fokus på rengøring indenfor transportområdet, vil der, udover stande med produkter og maskiner, vises nogle praktiske eksempler. Ved en ledsaget rundvisning på udendørsområdet, vil der bl.a. være opstillet en bus, hvor forskellige udvalgte udstillere fra messen, vil præsentere deres specifikke produkter og løsninger, som f.eks. specielle støvsugere og rengøringsmidler til fjernelse af graffiti og snavs. Målet er at fremme dialogen mellem transportfirmaerne og rengøringsindustrien.

LÆS OGSÅ: “Få gratis adgang til Topmøde CMS Berlin”

I 2017 havde messen 430 stande fra 24 lande og 18.271 besøgende fra 77 lande.

Ved Networking-eventet den 25. september 2019 bliver der sat fokus på rengøring indenfor transportområdet. Messen er åben i dagene 24. – 27. September.