Fjern snavs og affald uden besvær

ONE+ Fejemaskinen er den første batteridrevne model på markedet. Den er både let og fleksibel og har en fremragende manøvredygtighed. De hurtigt roterende børster roterer med 140 omdr./min. og gør rengøringen legende let.

Den NYE 18V fejemaskine fra RYOBI er en hurtig og effektiv løsning til at rengøre både garagen og indkørslen. Foto: Ryobi

Med en driftstid på op til 3 timer og 20 minutter på et 5.0 Ah batteri kan fejemaskinen bruges til opsamling af blade, grankogler, savsmuld, afskårne træstykker, søm og skruer fra for eksempel stier, indkørsler og garagegulve.

De to børster giver et 53 cm bredt opsamlingsområde, hvor affaldet trækkes ind i beholderen på 17 liter. Den store beholder gør det muligt at rydde arbejdsområdet uden at skulle stoppe for at tømme beholderen, og giver samtidig mulighed for opsamling af større affaldsstykker.

Takket være højdejusteringen af baghjulene kan fejemaskinen bruges på en lang række forskellige overflader, og sideafskærmningen giver mulighed for at rengøre helt ind til kanten uden at beskadige eller sætter mærker på mure og hegn. Fødderne på bagsiden af maskinen gør det muligt at stille maskinen lodret, så pladsforbruget minimeres, når den skal opmagasineres.

Det justerbare håndtag med blødt skumgreb giver et komfortabelt greb og god kontrol under rengøring af store områder. Den fodaktiverede afbryder gør den let at starte og giver mindre kontakt med dele, hvor der kan være støv eller snavs.

18V Fejemaskinen er den seneste tilføjelse til ONE+™ serien hvor ét batteri kan bruges af mere end 100 forskellige værktøjer der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv, havearbejde og rengøring.

ONE+ Fejemaskinen er den første batteridrevne model på markedet. Foto: Ryobi

ONE+ Fejemaskinen er den første batteridrevne model på markedet. Den er både let og fleksibel og har en fremragende manøvredygtighed. De hurtigt roterende børster roterer med 140 omdr./min. og gør rengøringen legende let.

Med en driftstid på op til 3 timer og 20 minutter på et 5.0 Ah batteri kan fejemaskinen bruges til opsamling af blade, grankogler, savsmuld, afskårne træstykker, søm og skruer fra for eksempel stier, indkørsler og garagegulve.

De to børster giver et 53 cm bredt opsamlingsområde, hvor affaldet trækkes ind i beholderen på 17 liter. Den store beholder gør det muligt at rydde arbejdsområdet uden at skulle stoppe for at tømme beholderen, og giver samtidig mulighed for opsamling af større affaldsstykker.

Foto: Ryobi

Takket være højdejusteringen af baghjulene kan fejemaskinen bruges på en lang række forskellige overflader, og sideafskærmningen giver mulighed for at rengøre helt ind til kanten uden at beskadige eller sætter mærker på mure og hegn. Fødderne på bagsiden af maskinen gør det muligt at stille maskinen lodret, så pladsforbruget minimeres, når den skal opmagasineres.

Det justerbare håndtag med blødt skumgreb giver et komfortabelt greb og god kontrol under rengøring af store områder. Den fodaktiverede afbryder gør den let at starte og giver mindre kontakt med dele, hvor der kan være støv eller snavs.

18V Fejemaskinen er den seneste tilføjelse til ONE+™ serien hvor ét batteri kan bruges af mere end 100 forskellige værktøjer der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv, havearbejde og rengøring.

www.ryobitools.com