Abena udvider med to nye mopper

Puri-Line – Abenas egen serie af svanemærkede rengøringsmidler og rekvisitter – udvider sit sortiment. Iblandt seriens øvrige produkter finder du nu to nye mikrofibermopper – Micro Complete og Micro Brush.

Mange virksomheder, organisationer og private ønsker miljøvenlig og bæredygtig rengøring, som skåner både bruger og miljø mest muligt – og efterspørgslen efter grønne løsninger stiger stødt. Puri-Line er Abenas egen svanemærkede rengøringsserie, som indeholder både svanemærkede rengøringsmidler, mopper og klude. Seneste skud på stammen er mopperne Micro Complete og Micro Brush, som begge lever op til Miljømærkning Danmarks krav og som samtidig leverer god og pålidelig rengøring.

Nem håndtering, ingen striber og minimalt vandforbrug Både Puri-Line Micro Complete og Micro Brush er lavet i mikrofiber, som via den tynde fiberstruktur opsamler snavs nemt og effektivt. Udover at give gode resultater, er Puri-Lines Micro Complete moppe et nemt arbejdsredskab, der er med til at understøtte et grønt fokus. Det mener Roskilde Kommune, som har anvendt Puri-Line Micro Complete i en prøveperiode:
”Mine medarbejdere har været utrolig glade for at bruge moppen, da den er så nem at arbejde med. Vi har også oplevet, at vores vand- og kemiforbrug har været minimalt ved brugen af Micro Complete,” forklarer Lena Johnsen, der til daglig arbejder som Rengøringsleder i Roskilde Kommune. Efter kommunens prøveperiode har både Lena og de øvrige medarbejdere kun gode ting at fortælle om moppen: ”Moppen har ikke trukket striber og har kun efterladt vores gulve flotte, ligegyldigt hvilke gulvtyper vi har brugt den på,” fortæller Lena og fortsætter: ”Det er faktisk en af de bedste mopper, vi nogensinde har prøvet!”

Puri-Line Micro Complete:
• Tør-, fugt- og vådmoppe med opskårne kantfrynser, der nemt opsamler snavs langs bord- og stoleben.
• Ideel til rengøring af laminat, linoleum, lakeret træ, fliser, epoxy og gummi.
 • Tåler op til 500 vaske ved 95°C.

Puri-Line Micro Brush:
• Fugt- og vådmoppe, lavet af 100% Chenille mikrofibre, som rengør i dybden – især på hårde overflader.
 • Ideel til rengøring af gummigulve, fliser og gulve med skridsikring.
• Tåler over 500 vaske ved 90°C.

Puri-Line – din vej til svanemærket rengøring

Puri-Line er Abenas egen serie af miljøvenlige rengøringsmidler, klude og mopper, der er sammensat med fokus på miljø og kvalitet. Alle produkter i Puri-Line serien bærer Svanemærket og overholder en lang række skrappe krav til produkternes råvarer, produktion, brug og recirkulation. Svanemærket bliver hermed dit garantibevis for, at du vælger et kvalitetsstærkt produkt, der ligger helt i den miljømæssige top på markedet. Find mere information om Puri-Line Micro Complete, Micro Brush og den øvrige Puri-Line familie på facility.abena.dk