Vikan lancerer samlet koncept for facilitetsrengøring

Vikan, som er verdensførende inden for hygiejniske rengøringsrekvisitter, lancerer et komplet koncept med uddannelse, dedikerede rekvisitter og prækonfigurerede vogne til at hjælpe facility management-leverandører med at optimere deres rengøringsopgaver.

Konceptet bygger på den indsigt, at rengøringsmedarbejderne er afgørende for en mere effektiv og lønsom drift, og at det er nødvendigt med bedre rekvisitter og viden for at realisere medarbejdernes fulde potentiale.

Smartere vogne

Vikans nye løsning er bygget op om ergonomisk designede vogne, specialudviklede mikrofibermopper og andre rekvisitter på rengøringsvogne, som er prækonfigurerede til den specifikke rengøringsopgave i eksempelvis trappeopgange, store kontorområder eller på toiletter. Vognene er lette og nemme at manøvrere og fyldt med applikationsspecifikke rekvisitter som standard. Vognene kan også konfigureres individuelt med relevante kundespecifikke rekvisitter til bestemte rengøringsopgaver. Rengøringsmedarbejderne, som bruger de nye rengøringsvogne, har endvidere adgang til relevante Vikan CleanAssist-metodekort direkte på vognene og via onlinevideoer med vejledninger. Denne tilgang giver hurtigere indlæring og højere effektivitet og forbedrer produktiviteten og kundetilfredsheden til fordel for hele forretningen.

Alt på ét sted

Ud over mikrofiberprodukter og rengøringsvogne tilbyder Vikan også hygiejniske rekvisitter til rengøring og fødevarehåndtering til køkkener og kantiner og en særlig serie til rengøring af køretøjer. Det betyder, at facility management-leverandører kan finde alle de rengøringsrekvisitter, de skal bruge, på ét samlet sted.

www.vikan.com/fm/facilitetsrengoering