Nyheder fra TASKI

Diversey kommer til messen i Odense med et bredt produktudvalg af de forskellige gulvmaskiner fra TASKI. Oplev f.eks. den rygbårne støvsuger TASKI AERO BP, der er en transportabel og ergonomisk letvægt rygstøvsuger. Ideel til rengøring af områder hvor pladsen er træng, og handlefrihed samt fleksibilitet er et must.

 Du kan også få et kig på TASKI Twister Diamant Pads, der er rondeller imprægneret med milliarder af diamanter, der rengør og mikro-polerer i én handling uden brug af rengøringsmiddel ved et alm. snavset gulv. Et mikropoleret gulv bliver mere modstandsdygtigt over for snavs og du får et flottere og renere gulv uden brug af kemi.

TASKI AERO

Diversey har også TASKI AERO 8Plus og 15 Plus med på messen. Støvsugeren beskriver de som den mest bæredygtige støvsuger til dato. Der er tale om en serie af højeffektive støvsugere med afsæt i nyeste teknologi og med en super effektiv motor på kun 585W, der tilsammen med et patenteret TASKI-Whisper-teknologi system, gør støvsugeren ekstremt lydsvag i brug. Et avanceret luftgennemstrømningssystem, der indkapsler 99% af de mindste partikler, sikrer en høj luftkvalitet og et rent og sikkert arbejdsmiljø. Med et enkelt tryk på ECO-knappen reduceres energiforbruget til blot 300W, og som følge heraf sparer støvsugeren betydelige mængder energi, og reducerer CO2-emissionerne uden at gå på kompromis med rengøringsresultaterne.

http://www.taski.com/solutions/taski-machines