Tork lancerer nye indsigter om et bæredygtigt liv på farten

Som en global leder inden for professionel hygiejne arbejder Tork for at skabe et mere bæredygtigt liv på farten. Som et led i denne indsats deler Tork bl.a. globale trends og indsigter om den værdi, bæredygtige løsninger kan have for menneskers liv. Ikke bare derhjemme, men også på arbejdspladser, hoteller, skoler, restauranter og i lufthavne.

Der er øgede krav til at integrere bæredygtige løsninger i virksomheders forretningsgange, og den enkelte forbruger, virksomhed og organisation søger i stigende grad efter nye løsninger, der forbedrer deres miljøpåvirkning. En ny undersøgelse fra Harvard viser f.eks., at virksomheder med stærke bæredygtighedsprogrammer ser en stigning i medarbejdermotivation med 55 %.1

Bæredygtighed og forretningsdrift er i dag tæt forbundet – og mere end 66 % af forbrugerne siger, at de gerne betaler mere for bæredygtige varer og tjenesteydelser. Og for millennials-generationen er tallet endnu højere (73 %). På globalt plan angiver hele 67 % af virksomheder desuden, at bæredygtighedsstrategier er nødvendige for at være konkurrencedygtige, og forskning fra World Economic Forum viser, at ’eco-innovative’ virksomheder uanset størrelse gennemsnitligt vokser med 15 % om året, mens deres respektive markeder oplever flad vækst.

Den nye indsats fra Tork ‘Et bæredygtigt liv på farten’ er baseret på de indsigter, virksomheden har opsamlet fra samarbejdet med kunder verden over. Yderligere bæredygtighedstendenser kan findes i den nyligt offentliggjorte trendrapport for 2019 ‘Et bæredygtigt liv på farten’ fra Tork. Rapporten dækker emner som klimaforandringer, CO2-udledning og den cirkulære økonomi, og præsenterer indsigter som virksomheder kan benytte sig af for at forbedre deres bæredygtighedsindsats.

Torks engagement i bæredygtighed fokuserer på tre centrale områder: Tork er fokuseret på at skabe bæredygtige produkter og løsninger, der forbedrer menneskers trivsel, skaber mere ud af mindre og bidrager til en cirkulær økonomi.

– ”Vores ambitioner for 2030 er at bidrage til at indfri den overordnede corporate bæredygtighedsstrategi for Essity og vores mål for Tork. Når det handler om trivsel, er vores mål at 60 % af alle innovationsprojekter hos Tork er innovationer der bidrager til at skabe sociale forbedringer for kunder, forbrugere og samfundet. Derudover har vi forpligtet os til at sikre, at vi nedbringer det miljømæssige fodaftryk for alle vores produkter med 33 % inden 2030”, siger Maria Frommelt, Customer Marketing Manager for Tork i

Tork har længe været i front på bæredygtighed i branchen. Med innovative løsninger, der giver kunderne mulighed for at nedbringe deres forbrug, reducere CO2-udledning og minimere spild, hjælper Tork virksomheder med at indfri deres egne bæredygtighedsmål.

Eksempler på hvordan Tork arbejder med bæredygtighed:

Trivsel: Tork Clean Care™ programmet indeholder adskillige hygiejneværktøjer, tips og globale indsigter der forbedrer hygiejnen og bidrager til en bedre forretning. I 2018 uddannede vi f.eks. 175.000 mennesker i bedre håndhygiejne.

Få mere ud af mindre: Tork Coreless Mid-size Toiletpapir har et 11 % lavere CO2-aftryk og 82 % mindre emballagespild.5 Tork PeakServe® håndklædeark bundter er komprimeret med 50%, hvilket minimerer håndteringen og opbevaringen Tork PeakServe® løsningen indeholder dobbelt så mange håndklædeark som man normalt ville kunne opbevare, fordi de er komprimeret med 50 %.6

Cirkulær økonomi: Et cirkulært initiativ er Tork PaperCircle®, der er etableret i udvalgte europæiske lande. PaperCircle er verdens første service til genbrug af håndklædeark. Programmet reducerer CO2-udledningen med mindst 40 % og genererer 20 % mindre spild7

Tork arbejder for at skabe et mere bæredygtigt liv på farten.

Tork er del af den globale hygiejne- og sundhedsvirksomhed Essity, der er anerkendt som en af verdens mest bæredygtige virksomheder. Essity har underskrevet FN Global Compacts verdensmål og prioriterer seks ud af de 17 verdensmål. Essity er desuden partner i programmet Science Based Targets Carbon Reduction Initiative og fik sine mål godkendt i 2018. Tork forpligter sig til gå foran når det handler om bæredygtighed – for at hjælpe vores kunder, deres ansatte og gæster til at gøre det samme.

Besøg tork-images.essity.com og læs mere