Connie Hedegaard: Fup og fakta om bæredygtighed

Tidligere Klimakommissær Connie Hedegaard gæster DRF’s forårsseminar og taler om bæredygtige løsninger og hvad vi selv kan gøre.

Når Dansk Rengøringsteknisk Forening byder velkommen til forårets seminar 5.-6 marts i Kolding, bliver det med besøg af formanden for Consito – Danmarks grønne tænketank, Connie Hedegaard. Hun vil tale om fup og fakta i bæredygtighed og samtidig komme ind på, hvad den enkelte og virksomhederne selv kan gøre. Connie Hedegaard har i  mange år arbejdet med miljø og klima. Foruden fem år som EU-kommissær har hun også været både miljøminister og klima- og energiminister ligesom mange vil huske hende som markant DR2 vært.

Temaet for DRFs seminar er adfærd og bæredygtighed og byder således på en lang række oplæg og inspiration.

Connie Hedegaard gæster DRF’s forårsseminar. /Foto: CONCITO/Stefan Frank thor Straten

Foruden Connie Hedegaard kan deltagerne høre en række udstillervirksomheder fra rengøringsbranchen fortælle om deres  bæredygtige historie. Det sker torsdag formiddag, når leverandørvirksomhederne fortæller om deres vej til mere bæredygtighed.

Desuden er der oplæg fra Annemette Fuglsang fra Renosyd, der taler om genbrug og hvordan affaldsvirksomheden arbejder under sloganet ”Fra affald til værdi”.

Eventyrer Christian Liebergreen kendt fra ”Kurs mod fjerne Kyster” og Sirius Patruljen kommer forbi Kolding med foredraget: ”Ikke to bølger er ens” ligesom der sættes fokus på adfærd, når Pelle Guldborg Hansen, adfærdsforsker fra Roskilde Universitet, taler om, hvordan man kan påvirke menneskers adfærd ved hjælp af nudging.

Sted: Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding.

Tilmelding: Elektronisk via www.d-r-f.dk

Tidsfrist: 21. februar 2020.01.22

Pris:

DRF medlemmer kr. 5.228,-

Ikke medlemmer kr. 6228,-