10 ledige får chance på branchemesse

Brancheforening inden for facility management lancerer et nyt CSR-initiativ, som skal hjælpe de ledige tilbage i arbejdet. Forslaget går i sin enkelthed ud på, at 10 ledige indenfor branchen tilbydes deltagelse i branchens årskonferencen 19 + 20 marts på Marienlyst i Helsingør uden beregning.

Bag initiativet står “Dansk Facilities Management” (DFM), der er brancheforening for facility management, indenfor drift og vedligehold af ejendomme, rengøring, kantinedrift og hvad der ellers sikrer, at virksomheder, kommuner og statslige institutioner spiller hver evig eneste dag.

På DFM’s branchemesse får de ledige mulighed for at netværke med potentielle nye arbejdsgivere samtidig med at de får en mini-efteruddannelse, der bidrager til at gøre dem attraktive i forhold til et nyt job i branchen 

For at komme i betragtning skal den ledige opfylde 3 af følgende kriterier:

  • At man har været ledig i min 4 måneder
  • At man kan have svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet pga fx handicap
  • At man er uddannet inden for FM
  • At man har arbejdet i FM-branchen min. 3 år
  • At man har været aktivt jobsøgende gennem jobcenter/A-kasse

Mandag d. 2 marts vælger foreningen de 10 ledige der får plads på årskonferencen 2020. 

“Som forening for hele FM-branchen har vi ikke kun et ansvar for at sikre videndeling og faglig sparring, vi har også et socialt ansvar overfor de mennesker, der arbejder i branchen – derfor lancerer vi dette initiativ, der forhåbentlig kan bidrage til at få flere med ombord,” siger direktør Laura Lindahl.