Ny rengøringsblog skal hjælpe branchens ledere

For at give en ekstra service til kunder og samarbejdspartnere, har CleanManager oprettet en blog omhandlende nyheder, rådgivning og planlægning i rengøringsbranchen. Med branchens digitale omstilling og forbedret planlægning kan lederne få mere viden, og holde sig opdateret på diverse indlæg, som kan styrke ledernes rengøringsorganisationer.

Bloggen blev publiceret i efteråret 2019, og den indeholder allerede nu mange indlæg.

CleanManagers ønske er at give en eksta service til hele branchen, og derfor vil CleanManager holde bloggen opdateret med den nyeste viden, gode tips til en optimal rengøringsplanlægning og en lettere hverdag.

Bloggen kan tilgås gratis af alle i branchen via CleanManagers hjemmeside øverst i menuen eller her:

https://cleanmanager.dk/blog/

Ved at oplyse sin e-mail kan man følge bloggen og de nyeste artikler, så man altid kan holde sig opdateret.