Toprent A/S opkøber CR Trading A/S

Efter små to års forhandlinger overtager Toprent A/S i Stilling Malling-virksomheden for at styrke sin position på HoReCa-området.

Kim Kjær Jørgensen, direktør i Toprent A/S, over 1. marts Trading A/S i Stilling Malling. TR Trading lægges ind under Toprent.

CR Trading A/S skifter navn til Toprent A/S. Men ud over navneskiftet – og at virksomheden sidst på året flytter fra Malling til Stilling ved Skanderborg, så kommer der ikke til at ske de store ændringer for hverken kunder eller medarbejder, garanterer direktør for Toprent A/S, Kim Kjær Jørgensen, der har købt Malling-virksomheden af, Mona og Tommy Nielsen, som stiftede CR Trading i 1985.

“Jeg har givet Mona og Tommy håndslag på, at vi vil fortsætte med samme sortiment og samme høje service som kunderne har været vant til. Og for at sikre det, så fortsætter alle de ansatte i Toprent A/S, så vi sikrer, at ekspertise og vigtig viden om kunderne ikke går tabt,” siger Kim Kjær Jørgensen.

For at sikre at overgangen fra CR Trading til Toprent bliver så smidig som mulig, så fortsætter Mona og Tommy Nielsen i Toprent i en kort overgangsperiode – inden de trækker sig tilbage og nyder livet som pensionister. Sælger og køber har igennem to år forhandlet om overtagelsen. Og Tommy Nielsen har i endnu længere tid søgt efter en køber, som vil føre familieånden og traditionerne videre, og det har han nu fundet i det familieejede og familiedrevne firma Toprent A/S, som blev stiftet af Kim Kjær Jørgensens far tilbage i 1976 i Åbyhøj.

Nonfood til restauranter

CR Trading forhandler nonfoodartikler til restauranter, caféer, spisesteder, kantiner, cateringfirmaer og kontorer, hvor de tilbyder en nem og bekvem totalløsning, der bygger på personlig betjening, god service og hurtig levering og man får en udsøgt personlig betjening og levering med egne varebiler og denne løsning vil fortsætte.

Toprent har sine rødder i salg af traditionelle produkter til rengøring og hygiejne til professionel brug, de seneste seks år har Toprent øget sin markedsandel betydeligt på salg af nonfoodartikler til HoReCa-segmentet og købet af CR Trading er en klar strategisk styrkelse af Toprents position på dette forretningsområde.

Kim Kjær Jørgensen glæder sig over, at aftalen er med CR Trading A/S er faldet på plads.

“Det skal ingen hemmelighed være, at HoReCa-området er et forretningsområde, som vi gerne vil vækste på og den ekstra ekspertise vi nu får trukket ind i virksomheden kan forhåbentligt blive til gavn og glæde for såvel nuværende som for kommende kunder,” siger Kim Kjær Jørgensen.

Fakta:

Toprent A/S er blandt landets fire største leverandører af rengøringsartikler og nonfood-artikler til professionelle over hele landet. Virksomheden har fuld fokus på bæredygtighed, innovation og digitalisering, hvilket dagligt efterleves af 45 engagerede medarbejdere. Toprent A/S har siden 1997 været medlem af det internationale branche-netværk Inpacs med kollegaer og samarbejdspartnere i flere end 40 lande.