Få dit budskab ud med det elektroniske nyhedsbrev

Med en annonce eller en redaktionel artikel i det elektroniske nyhedsbrev fra Rent i Danmark, skaber du en troværdig opmærksomhed om dine budskaber.

Det elektroniske nyhedsbrev udsendes hver måned bortset fra juli til beslutningstagere, medarbejdere og øvrige aktører i rengøringsbranchen. Det er muligt både at indrykke bannerannoncer og artikler/advertorials i nyhedsbrevet.

Bannerannoncer

Vi kan passe de fleste mål ind.

Her nogle faste formater:

410 px bred x 350 px. Høj. Pris pr. udsendelse kr. 999,-

760 px bred x 150 px høj. Pris pr. udsendelse kr. 1299,-

Rabat ved bookning af 5 eller flere udsendelser.

Filer leveres som billedfil, f.eks. png, jpg eller lign.

Advertorial / artikel i nyhedsbrev

En god måde at få synlighed på er at få en artikel/produktomtale/virksomhedsportræt med ud i nyhedsbrevet. Artiklen lægges på hjemmesiden og eksponeres i nyhedsbrevet.

En artikel fremstår som et troværdigt budskab.

Det er muligt at købe opmærksomhed i form af en artikel på web/i nyhedsbrev. Som kunde sender du fotos og tekst/informationer til redaktionen. En journalist på redaktionen skriver det sammen til en artikel og publicerer det.
Prisen er kr. 2995,-

Deadline: Vi skal som udgangspunkt have jeres artikler og bannerannoncer den 5. i den måned, de ønskes publiceret i nyhedsbrevet.
Alle priser er excl. moms.

Det er ligeledes muligt at vælge en større model, hvor artiklen også bringes i det trykte magasin. Advertorials/artikler, der købes til magasinet, eksponeres også i nyhedsbrevet – se særskilt pris i medieinfo under advertorials.

Medieinfo

Kontakt:
Udgiver/redaktør:
Torben Elsig-Pedersen,
tlf. 40945740.
torben@rentidanmark.dk

Mediekonsulenter:
kontakt@vendemus.dk
Tlf 72227080