CleanManager afholder webinarer i Corona-tiderne

Webinarer er vejen frem i Corona-tiderne. Det erfarer CleanManager, da de grundet covid-19 har været nødt til at aflyse kurser og seminarer. For at tænke i nye baner har CleanManager oprettet webinarer i samarbejde med Danske Service og BO Consult, som bliver afholdt i maj 2020.

»Grundet covid-19 situationen vil vi gerne give vores kunder og følgere mulighed for at styrke deres rengøringsrutiner, så de kan leve op til de nye hygiejneindsatser,« siger Frantz Furrer fra CleanManager.

Webinarer som bliver afholdt i maj 2020 er:

Covid-19 = Ekstra fokus på rengøring og hygiejneindsatser
Tirsdag d. 5. maj 2020 kl. 9.30 –10.30
Tilmelding til webinar. klik her

Sådan bruger du CleanManager i din rengøringsvirksomhed
Torsdag d. 7. maj kl. 9.45 –14.00
Tilmelding til webinar. Klik her.

Sådan bruger du CleanCalculator i din rengøringsvirksomhed
Onsdag d. 13. maj kl. 9.45 –14.00
Tilmelding til webinar. Klik her.