Løvens Hule blev startskuddet for den hygiejniske toiletbørstes succes

Det skandinaviske design på Sanimaids toiletbørste passer flot ind de fleste steder.

Sanimaid sælger nu toiletbørster i 18 lande

Selvom man ikke får den store investering med hjem fra en optræden i tv-programmet Løvens Hule, så kan det godt være afsæt for at få et produkt færdigudviklet og ud over rampen. Det kan Stig Brammer Knudsen konstatere efter han i 2016 deltog i optagelserne til programmet, hvor opfindertyper prøver deres produkt af over for en række investorer.

»Jeg fik godt nok ingen investering med hjem fra programmet, og det var som at få en våd klud i ansigtet,« fortæller Stig Brammer Knudsen om sin optræden i tv-programmet tilbage i 2016. 

Men det slog ham ikke ud.

Stig Brammer Knudsen på messe i Chicago, hvor hans nydesignede toiletbørste fik prisen for bedste rengøringsprodukt i 2017 og blev i 2019 nomineret til European Hygiene & Cleaning Award.

 

»Jeg valgte alligevel at få produktet ud over rampen med hjælp fra min søster og 4 venner som alle investerede i mit projekt,« fortæller Stig Brammer Knudsen, der i 2017 udstillede sin nye hygiejniske toiletbørste på en stor international messe i Chicago. Her hentede hans firma Sanimaid GIA innovationsprisen for årets bedste rengøringsprodukt. 

Siden er det gået stærkt.

 »Vi sælger nu de smarte toiletbørster i 18 lande under både vores eget brand, men også under andre partnerbrands. Vi har solgt 1/4 million på 3 år og vi er kun lige startet.«

God hygiejne med et overset produkt

De hygiejniske fordele er åbenlyse, fremfor den traditionelle børste. Rengøringshovedet har ingen børster, men gør effektivt rent efter samme princip som en vinduesvisker med bløde silikone flader. 

Materialet er vandafvisende og der er ingen vanddryp eller gammelt toiletvand i holderen. Hovedet er altid fri for papir og afføringsrester, så den næste bruger altid oplever en ren toiletbørste. 

Håndtaget er med Microban® antibakterielle teknologi som slår 99% af alle bakterier ihjel, således at smitte og bakterieoverførelse minimeres. Børsten leveres i et væghængt, funktionelt og skandinaviske design, der passer ind alle steder. 

Sanimaid har netop også lanceret en ny opfindelse. WC Stain Remover som nemt, smart og hygiejnisk fjerner kalk i toiletkummen. 

I Danmark sælges Sanimaids toiletbørster hos Silvan, Bauhaus og en del webbutikker, men B2B markedet er også et fokusområde og Sanimaid anvendes allerede på hoteller, hospitaler, kommuner og restauranter, som køber gennem forhandlere. 

Som Stig Brammer Knudsen siger, så anvendes der mange resurser på god hygiejne, men toiletbørsten er desværre et overset produkt, da den billige hvide variant typisk anvendes, selvom den ofte skal udskiftes.

»Sanimaid tilbyder god hygiejne, bedre bæredygtighed samt et flot design til meget konkurrencedygtige priser. Det er også derfor Rigshospitalet valgte Sanimaid,« fortæller Stig Brammer Knudsen.

Sanimaid udstiller også på Interclean i Amsterdam til november.

Besøg hjemmesiden: Sanimaid

Sanimaids nye WC Stain Remover fjerner kalk på en nem og hygiejnisk måde.
En væghængt toiletbørste gør det nemmere at gøre gulvet rent.