Corona satte ekstra skub i produktudviklingen

Spritholder med hængelås,
er blot en af mange opfindelser fra Tina Trolleys.

Tina Trolleys er kendt for at udvikle rengøringsvogne og andre rekvisitter, som passer til kundernes opgaver. Derfor stod virksomheden også godt rustet til at udvikle helt nye produkttyper, da coronakrisen satte nye standarder for hygiejne. Et nyt behov for nye løsninger opstod hurtigt, og den udfordring kunne Tina Trolleys matche, fordi virksomheden har sit eget udviklingsværksted.

Siden coronaens indtog i Danmark midt i marts har Tina Trolleys således udviklet rigtig mange løsninger til kunderne. Mange produkter er udviklet i et samarbejde ud fra de behov, som kunderne har skitseret.

Der er blandt andet udviklet en lang række standertyper til spritdispensere og anden håndhygiejne. Den ene standerløsning tog den næste og pludselig blev det til rigtig mange forskellige løsninger. Ikke kun standere, men også løsninger som handskeholdere, pumpeflaskeholdere, diverse infoskilte mv.

Alt sammen fordi Tina Trolleys kunne levere indenfor rimelighedens grænser og i en god kvalitet i den farve, som blev efterspurgt.

»Vi troede egentlig, at det hele ville stoppe efter sommerferien. Men der tog vi fejl, for efterspørgslen har fortsat efter ferien. Derfor valgte vi at lægge enkelte af produkterne på lager, hvis efterspørgslen altså har tilladt det. Der er super stor efterspørgsel i perioder, hvorfor vi hurtigt får tømt lageret og må starte en ny produktion. Men det er kun et luksusproblem,« fortæller Sascha Wedel fra Tina Trolleys.

Til en start blev der produceret løsninger til de allerede eksisterende dispensere på markedet. Efterfølgende har virksomheden selv hentet dispensere hjem fra Kina, for at kunne hjælpe endnu flere kunder.