Ny mand i spidsen for Forenede Koncernen

Lars Folkmann er ny CEO for Forenede Korcernen.

57-årige Lars Folkmann tiltræder 1. februar som administrerende direktør i Forenede Koncernen, der driver servicevirksomhed i Danmark og Sverige.

Lars folkmann har en bred ledelsesmæssig erfaring fra bl.a. CO-RO A/S hvor han i 8 år som CCO har arbejdet med international forretning og partnerskaber i FMCG (fast moving consumer goods) branchen. Før det arbejdede Lars Folkmann 11 år i ISS-koncernen med udvikling, salg og levering af serviceløsninger til danske, nordiske og internationale kunder. Lars Folkmann har på det seneste også fungeret som næstformand i Forenede Koncernen.

Selskabet nuværende CEO, Carsten Clement, tiltræder samtidig en ny stilling som Koncern CFO, med reference til Lars Folkmann. I denne nye rolle vil Carsten Clement arbejde tæt sammen med Lars Folkmann og den øvrige ledelse med særligt fokus på koncernøkonomi, IT og transformationsprojekter.