Esbjergenser skal stå i spidsen for Forenedes ejendomsdrift

FOTO: OLE JOERN / redstar

Den 51-årige esbjergenser, Allan Nielsen, bliver direktør for forstærket serviceben i landets næststørste servicekoncern, Forenede.

Ønsket om en styrket markedsposition får nu landets næststørste servicekoncern, Forenede, til at samle al ejendomsdrift i ét forstærket serviceben. Det sker med integrationen af Green Circle, der i 2019 blev opkøbt af koncernen. Spydspidsen for foretagendet bliver esbjergenseren Allan Nielsen, der kommer til posten med lang erfaring fra servicebranchen.

Forenede Ejendomsdrift er navnet på det forstærkede serviceben i Forenede Koncernen, der fra 1. marts samler alle serviceydelser inden for ejendomsdrift. Det sker med integrationen af Green Circle, som blev opkøbt tilbage i 2019. Direktørmakkerparret bag Green Circle, Erik Jensen og Ole Mortensen, overlader i samme ombæring roret til Allan Nielsen, meddeler adm. direktør i Forenede Service, Hans Fog: 

”Vi står over for et direktørskifte, som markerer starten på et nyt koncernkapitel, hvor Green Circle integreres i koncernen og bliver til Forenede Ejendomsdrift. Med integrationen får vi et styrket koncept inden for ejendomsdrift, der i sammenhæng med vores rengøring og catering skal understøtte det samlede facility management i Forenede Service,” siger han og tilføjer: 

”Allan Nielsen er nøje udvalgt til at stå i front for Forenede Ejendomsdrift. Han har et stærkt kendskab til servicebranchen, og hans velfunderede strategi- og kundefokus skal være med til at skabe endnu flere udviklingsområder fremover. Forude venter et nyt set up med spændende vækstmuligheder. Alt sammen baseret på et stærkt fundament, som vi bygger videre på”. 

Integrationen starter med Allan Nielsens tiltrædelse 1. marts 2021 og vil være tilendebragt pr. 1. september 2021.

Basis for momentum i et tæt marked

Én indgang til alle ejendomsrelevante serviceydelser. Det er ambitionen med Forenede Ejendomsdrift, der i en branche præget af hård konkurrence på både ydelser og pris kan skabe basis for momentum, mener den nytiltrådte direktør, Allan Nielsen: 

”Vi befinder os i et marked med hård konkurrence. Med Forenede Ejendomsdrift får koncernen et strømlinet koncept, der giver både eksisterende og nye kunder én indgang til al ejendomsdrift,” forklarer han og tilføjer: 

”Ledelsesmæssigt bliver det en spændende opgave at integrere Green Circle og koncernens TJEK Ejendomsservice under samme tag og nyt brand. Det er en giver god mulighed for at tage det bedste fra begge lejre og samle det i et funktionelt koncept, som giver basis for momentum”.