Sanipro desinfektionsmaskine bekæmper bakterier og vira

Jævnlig rengøring af kontaktpunkter og andre overflader er et vigtig våben i kampen mod Covid-19. Når det drejer sig om lidt større arealer, bliver dette hurtigt en meget tidskrævende opgave.

Ghibli Wirbel har netop introduceret Sanipro 20.12 AP, som er en ny desinfektionsmaskine, der gør det nemt at desinficere ikke bare større arealer og overflader, men også mere vanskeligt tilgængelige kroge og hjørner ved f.eks. dørhåndtag, gelændere, stole m.m.
Det valgte desinfektionsmiddel sprøjtes ud i en fin tåge, som effektivt dækker en større overflade og i løbet af kort tid desinficerer effektivt mod både bakterier og vira.

Sanipro 20.12 AP er velegnet til f.eks. kontorer, skoler, institutioner, kantiner, hoteller, barer, restauranter, offentlige transportmidler samt alle andre steder, som kræver jævnlig rengøring.
Den indbyggede pumpe med et arbejdstryk på 20 bar sørger for kontinuerlig spredning af desinfektionsvæsken. Maskinen kan anvendes med mange forskellige typer af desinfektionsmiddel.
Maskinen er udstyret med en 50 cm lang spraylanse for enden af en 7,5 m spiralslange, hvilket giver stor arbejdsradius, men er stadig meget let at håndtere, så man ikke belaster armene unødigt.
Alt i alt en meget alsidig desinfektionsmaskine, som er nem at betjene og manøvrere, har en stor arbejdsradius og lang driftstid.

For yderligere information eller nærmeste forhandler kontakt 8682 4366 eller

www.broendum.com