DEEBOT fra ECOVACS er netop blevet endnu bedre

Enestående navigation, intelligent genkendelse af genstande, forbedret moppe-teknologi og indbygget luftopfrisker – DEEBOT T9 er tilgængelig nu.

Den bedste DEEBOT er netop blevet endnu bedre: Med DEEBOT T9 løfter ECOVACS intelligent gulvrengøring til et helt nyt niveau. Den nyeste topmodel er spækket med de mest avancerede egenskaber lige fra banebrydende genkendelse af genstande til navigation med høj præcision samt enestående støvsugning og gulvmopning. DEEBOT kommer for første gang nu også med en luftfrisker, der sender en frisk duft ud i hjemmet. DEEBOT T9 og DEEBOT T9+, som har automatisk tømmestation er tilgængelig i butikkerne fra maj 2021.

Præcis navigation og intelligent genkendelse af genstande

ECOVACS’ udvikling over de seneste år har løbende været medvirkende til at øge standarden indenfor moderne robotstøvsugere. De orienterer sig uden problemer i ethvert rum, støvsuger grundigt og ordentligt, mopper samtidig og er klar på enhver opgave, når det gælder gulvrengøring. Nu lancerer ECOVACS så en endnu bedre topmodel – DEEBOT T9.

Takket være TrueDetect 3D 2.0, næste generation af intelligent objektgenkendelse, kan robotten, der både støvsuger og mopper, nemt finde rundt i hjemmet. Uanset om det drejer sig om legetøj, gardiner, stoleben eller dørtrin så genkender robotten disse genstande og styrer med høj præcision strategisk udenom ved hjælp af 3D laser registrering. DEEBOT T9 beskytter møbler og udstyr ved sikkert at undgå kabler og andre genstande, der potentielt kunne vikle sig ind i børsterne. Den avancerede TrueMapping 2.0 teknologi sikrer også, at robotten kan finde vej rundt på smalle, kompakte eller komplekse steder og navigere problemfrit igennem dem uanset lysforhold.

Intuitiv og interaktiv: avanceret app opdateret med 3D kortteknologi

Takket være ECOVACS HOME app kan rengøringen med den intelligente hushjælper kontrolleres og styres hvor som helst fra – og nu endnu mere intuitivt og personligt. Den nyligt designede app kan producere et realistisk billede af hjemmet ved at skabe en 3D oversigt over grundplanet, hvor genstande og møbler vises. Det er muligt at gemme tre kort på en gang. Brugerne kan når som helst og uden problemer skifte mellem den almindelige todimensionelle og den nye tredimensionelle visning, når den bedst tænkelige rengøringsrute skal lægges.

Rengøring der dufter godt: den første rengøringsrobot med luftfrisker

Der er intet så skønt som nyvasket vasketøj! Nu kan du med alle dine sanser nyde renligheden selv efter en automatisk gulvrengøring. DEEBOT T9 fjerner ikke alene hår og pels fra kæledyr, den fjerner også deres lugt – samt anden uønsket lugt i hjemmet. Markedets første integrerede luftfrisker får hjemmet til at dufte friskt længe efter rengøringen er overstået. Tre lækre dufte er tilgængelige på nuværende tidspunkt: klokkehyacint, bergamot og lavendel samt agurk og eg. Ved en times daglig aktivitet kan en duftkapsel vare i op til 60 dage. Luftfriskeren kan også slås fra, hvis der er behov for det.

Den mest kraftfulde DEEBOT til alle rengøringsbehov

Den nyeste topmodel rengør både parketgulve, fliser, tæpper og alle andre gulvoverflader på enestående vis. Med dobbelt så effektiv sugeevne som hos forgængeren T8, kan DEEBOT T9 effektivt fjerne selv det mest genstridige skidt. Selv indtørrede pletter vil ikke kunne modstå dens højfrekvens vibration. Næste generation af OZMO Pro 2.0 moppe-teknologien er sågar endnu mere lydløs. Fire individuelle indstillinger for vandtanken samt en 240 ml vandtank sikrer en langvarig og effektiv gulvmopning.

Med den automatiske tømmestation kan du nyde godt af rene gulve i ugevis

De som tilvælger den automatiske tømmestation kan glæde sig over endnu mindre besvær. Tømmestationen kan rumme 2,5 liter komprimeret støv og skidt, hvilket svarer til ca. 30 dages brug afhængig af boligens størrelse. For at sikre at intet kommer i vejen for at robotten kan være i vedvarende brug, informerer ECOVACS HOME app-brugeren, når støvsugerposen er fuld. ”Forstyr ikke” kan slås til, så den fx ikke begynder at tømme midt om natten. Den automatiske tømmestation kan købes separat i en flot grå eller perlehvid farve eller som en samlet pakke i den variant, der hedder DEEBOT T9+. Den automatiske tømmestation er også kompatibel med DEEBOT N8 og T8 serien.

DEEBOT T9 har en pris på DKK 5.499. DEEBOT T9+ inklusiv den automatiske tømmestation er tilgængelig til en pris på DKK 6.999. Den automatiske tømmestation kan også købes separat til en pris på DKK 2.499

Alle detaljer om produktet er tilgængelig på www.ecovacs.com