Samsungs jet-familie til private hjem og mindre opgaver

Samsung Electronics introducerer to nye støvsugere i Norden, Samsung Jet 60 og Samsung Jet 75. Skaftestøvsugerne kommer med mundstykker til forskellige behov for at lette og effektivisere rengøringen. Med tilbehøret Clean Station kan du tømme støvbeholderen, så rengøringen afsluttes både nemt og hygiejnisk uden risiko for, at der kommer støv og snavs ud i rummet.

Sidste år lancerede Samsung for første gang to skaftestøvsugere, Samsung Jet 90 Multi og Samsung Jet 70 Pet. Nu udvides familien med yderligere to produkter, Jet 60 og Jet 75. De nye produkter er mere enkle versioner af deres forgængere; hvor Jet 75 svarer til Jet 90 med den forskel, at den nye model leveres med en mere enkel lade station og uden teleskoprør. Jet 60 er derimod en enklere variant af Jet 70 og leveres uden LCD-skærm.

Produkterne er udstyret med en række funktioner, der gør rengøringen mere effektiv. For alle modeller er der også mulighed for at købe et mundstykke med to roterende våde puder, der vasker gulvene efter støvsugning. Alle produkter har en høj sugeevne, der let fanger støvpartikler takket være maskinens støvfiltreringssystem, som både er godt for allergikere, kæledyrsejere og dem, der værdsætter et virkelig rent hjem.

Med både Jet 60 og 75 er mundstykket og skaftet designet, så man kan komme til næsten hvor som helst i hjemmet fx under sengen, sofaen og mellem hynderne. Det ekstra lange skaft med et smalt mundstykke gør også rengøringen mere ergonomisk, da det er lettere at komme til i smalle og høje rum, som ellers let glemmes.

Tilbehøret Clean Station gør det endnu nemmere for brugeren. Ved at placere støvsugerbeholderen i rengøringsstationen tømmes den i et lukket system, der er udstyret med et avanceret støvfiltreringssystem, der løser problemet med flyvende støv. Ved hjælp af Air Pulse Technology pulserer luften i beholderen for at ryste fanget støv af. Støvet opsamles derefter i en støvsugerpose inde i maskinen, som let kan udskiftes, når det er nødvendigt.

Støvsugerne og Clean Station er tilgængelige fra juni. Vejledende pris for Samsung Jet 60 Pet er DKK 3.299, Samsung Jet 75 Pet DKK 4.799 og Clean Station DKK 1.499.