Velkommen til rengøringsmesse i Odense

Pandemien har vendt rundt på meget. Selv logoet for Dansk Rengøringsmesse er vendt på hovedet i år.
Men messen byder på meget mere end corona

Alt er vendt op og ned det seneste halvandet år. Men i virkeligheden er alt igen normalt, når Dansk Rengøringsmesse slår dørene op til messe 3.-4. november.

Dansk Rengøringsmesse
3.-4. november 2021
Odense Congress Center,
Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ
www.renmesse.dk


»Man må gerne tale corona, hygiejne og desinfektion i forhold til, hvad branchen har lært under coronakrisen. Men jeg vurderer ikke, at det er det helt store emne på messen og jeg håber ikke corona overtager hele billedet. For vi er på vej tilbage til normalen og der er så mange andre afgørende emner, der er vigtige i rengøringsbranchen,« siger Jørgen Espiritu Kjeldsen, der er arrangør af Dansk Rengøringsmesse.
Han vurderer, at der er stor lyst til igen at komme ud. Antallet af udstillere svarer cirka til messen i 2019 og han håber også, at antallet af deltagere bliver på samme niveau.

»Vi ser at nogle udstillere er meget ivrige efter at komme ud igen og komme i gang. Enkelte andre har været lidt tilbageholdne i kølvandet af corona, men til gengæld er der også kommet nye udstillere til. Messen kan byde på præsentation af både mange kendte produkter, men der er også en del nyheder med på messen,« fortæller Jørgen Espiritu Kjeldsen.

Dialog om udfordringer
Som en del af messen er der også oplæg og dialog om aktuelle udfordringer i branchen. Et af de helt aktuelle temaer bliver rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Desuden vil der som tidligere være forskellige rengøringsfaglige emner på programmet.
»Og så er messen et uformelt mødested for branchen. Ingen andre laver rengøringsmesser i Danmark eller giver mulighed for, at man kan deltage i sparring, vidensdeling og dialog uden at være medlem. På messen er alle velkomne og man kan komme gratis ind,« siger Jørgen Espiritu Kjeldsen.