NMF udvider den bæredygtige serie af Nordic Recycle Trolley

Flere virksomheder har fået øjnene op for NMF’s Nordic Recycle løsninger, som hjælper virksomheder med at nedbringe CO2 og bevare ressourcer i værdikæden så længe som muligt. Den cirkulære økonomi inkluderer både genbrug, genanvendelse og øget levetid for produkter – kort sagt, vi ønsker at smide så lidt ud som muligt.
Nordic Recycle Trolley serien er udviklet til den miljøbevidste forbruger, som ikke går på kompromis med design og kvalitet. Nu føres rengøringsvognen til et nyt niveau.
NMF udvider den bæredygtige serie fra januar 2022 med Nordic Recycle Trolley 2.0 – Exclusive Design Line.
Nordic Recycle Trolley 2.0 er et eksklusivt design af aluminium og sorte flader med et bevidst materialevalg. NTR 2.0 indeholder mellem 80-87% certificeret genbrugsplast (Post Consumer Waste) indsamlet i Europa.
Medium vognen er produceret af det der svarer til 1.056 PET-flasker. Derved opnå man en besparelse på 40 kg CO2 pr. vogn. Godt for miljøet og ikke mindst for den næste generation.
Både funktionelt og designmæssigt er aluminium med til at højne niveauet. Aluminium er et af de mest miljøvenlige metaller på kloden. Derfor er alle anvendte materialer i 2.0 også 100% genanvendelige og indgår dermed i den cirkulære økonomi.
Nordic Recycle Trolley 2.0 (NRT 2.0) fås i 3 standard varianter, som man selv kan konfigurere efter behov med masser af tilbehørsmuligheder.

Opdatering fra NRT 1.0 til NRT 2.0 Exclusive Design Line:
· Genbrugsplast fra 75% op til 87% pr. vogn.
· Grundramme og låger er 3 gange kraftigere, som sikre øget stabilitet og holdbarhed i vognen.
· Bæreevne fra 100 kg. til 300 kg., som forbedrer køreegenskaberne markant.
· Fra 5 til 7 liter inventarspande med god plads til forfugtede klude.
· Fra universal moppespand til microfiber moppeboks tilpasset 40 cm mopper.
· Kan konfigureres on-site uden brug af værktøj.
· Mulighed for at transportere I-mop maskiner med rundt på vognen.