Interclean Awards med fokus på innovation

Stort fokus på bæredygtighed og digitalisering

Fra klude lavet af plastikflasker indsamlet fra kyster, strande, have og floder til miljøvenlige rengøringsrobotter eller en sprayflaske, der forvandler postevand til et naturligt desinfektionsmiddel. Det er nogle af de nyskabende produkter, som er nomineret til Intercleans Innovation Award.

Konkurrencen har tiltrukket 78 bidrag fra forskellige producenter, hvoraf 12 er nomineret. Den samlede vinder offentliggøres 10. maj.

Robert Stelling, der er direktør for Interclean Global Events siger:

»Det er fantastisk at se, at industrien er blevet ved med at innovere under pandemien, har påtaget sig en så vigtig rolle og har demonstreret den vigtige indflydelse, rengøring har på et sundt og sikkert arbejds- og levemiljø.«

Mange af de nye produkter er designet med bæredygtighed i tankerne, og juryen bemærker især en øget bevidsthed omkring brugen af ​​plastik. Desuden er der fokus på at inkorporerer digital teknologi i alle dens former.

De nominerede produkter

Kategori: Bæredygtighed og miljø

Maya Professional Tools, EVERSEA Multipurpose Cloth – lavet med 30 % SEAQUAL® GARN ved at behandle PET fra plastikflasker indsamlet fra kyster, strande, have og floder.

Tork, et Essity Brand, Tork Biobased Heavy-Duty rengøringsklud – hjælper med at sænke forbruget af fossilbaserede materialer, samtidig med at rengøringseffektiviteten forbedres.

Ecodos doseringsflaske

Spectro, Ecodos Doseringsflaske – en doseringsflaske, hvoraf 100 % er fremstillet ved hjælp af verdens første lukkede genbrugscyklus af plastemballage i rengøringsindustrien.

Kategori: Smarte teknologier og digitalisering

Vileda Professional, Swep EviSense – et avanceret rengøringssystem, der muliggør hurtigere, mere bæredygtig rengøring og samtidig indikerer, hvornår arbejdet er udført.

Lionsbot International, CubScrub – en rengøringsassistents personlige robotassistent, som alle kan bruge hvor som helst.

Gaussian Robotics, Gaussian Scrubber 50 Pro – en AI-integreret kommerciel rengøringsrobot, der understøtter automatisk skrubning, fejning, mopping og desinficering.

Kategori: Arbejdsstyrke og ergonomi

Kärcher, BVL 5/1 Bp –batteridreven ergonomisk rygsækstøvsuger lavet af innovativt og ultralet EPP-materiale.

RCM, Nexbot – en autonom scrubber lavet til at rense store rum hurtigt med minimal miljøpåvirkning og øge rentabiliteten for rengøring.

Arcora International, Arcora Pu-Pad Light – en gulvrengøringspude til alle vandtætte overflader med en arealdækning på 80.000 m².

Kategori: Sundhed & Hygiejne

Alani Higiene Profesional, et papirhåndklæde på rulle med forbrugskontrol og affaldsreduktion. Consensus Group, EnozoPRO – en sprayflaske, der forvandler postevand direkte til vandig ozon. Det er ikke-giftigt, bæredygtigt, miljøvenligt og indeholder ingen dufte eller farvestoffer.

AR-CO Chimica, Aladin GT5 – systemet er en automatisk distributør af superkoncentrerede produkter, der leverer klar-til-brug løsninger i de rigtige mængder.

Branchefolk kan fra april til 3. maj stemme på deres foretrukne innovation via intercleanshow.com/amsterdam/innovations/nominees/
Den nominerede med flest offentlige stemmer vinder Visitors’ Choice-certifikatet.

https://www.intercleanshow.com/amsterdam/innovations/nominees/