CO2-neutrale dispensere fra Tork

Essity brandet, Tork, begynder nu, som de første i Europa inden for professionel hygiejne, at reducere og kompensere for CO2-udledningen i hele livscyklussen for udvalgte dispensere til sæbe, toiletpapir og papirhåndklæder. Tork tilbyder CO2-neutralitet på 27 af deres eksisterende dispensere.
Det betyder, at Tork gennem en kombination af CO2-reduktion og kompensation gennem hele produktets livscyklus – fra råvarematerialer til end-of-life – kan sige, at dispenserne er CO2-neutrale. De 27 Tork dispensere er produceret med certificeret vedvarende elektricitet, og de resterende udledninger kompenseres gennem certificerede klimaprojekter.
Tork er en del af den globale hygiejne- og sundhedsvirksomhed Essity, der er anerkendt, som værende blandt de 100 mest bæredygtige virksomheder på verdensplan.
»Vi er begejstrede for at tilbyde et CO2-neutralt udvalg af Tork-dispensere, der ikke kun er effektive og hygiejniske, men som også har en reduceret klimapåvirkning. Denne nye certificering vil hjælpe vores kunder med at opfylde deres egne bæredygtighedsmål,« siger Maria Frommelt, Customer Succes Manager, Sustainable Solutions hos Tork.
Alle Tork-dispenserne er designet med bæredygtighed for øje. For eksempel gennem anvendelse af holdbare materialer samt systemer, der hjælper med at nedbringe forbruget. Desuden tilbyder Tork datasensorer, som hjælper med at forbedre rengøringsrutinerne, og så har Tork opnået en ’Easy to Use’-certificering fra den svenske gigtforening.
For mere information, besøg venligst Torks hjemmeside

www.tork.dk