DANSK OPFINDELSE KOM I FINALEN

Dansk udviklet produkt med i finalen i Chicago.

Stainremover™ serien fra danske Sanimaid er udviklet til at rengøre sanitet i badeværelset på en nemmere, hurtigere og mere effektiv måde og specielt udviklet til det professionelle rengøringspersonale.

Serien består at 3 redskaber produceret i genanvendte materialer til enten toiletkummen, brusenichen eller sanitet i almindelighed, samt 2 forskellige rengøringspads, som sikrer en hurtig og effektiv rengøring både til den daglige rengøring og fjernelse af kalkpletter med mindre brug af kemikalier.

De patenterede redskaber er ergonomisk udformet og man opnår en god og skånsom arbejdsstilling. Rengøringshovedet har bløde kanter for at sikre en perfekt rengøring rundt om alle hjørner og kanter og Velcro for nem udskiftning af rengøringspads.

Ecoscrub rengøringspad er produceret i naturmaterialer og kan genbruges og vaskes og er en prisbillig løsning.

Allscrub rengøringspad er til at fjerne kalk og rust på en nem og effektiv måde uden brug af kemikalier.

Serien har netop været i finalen til GIA prisen (Global Innovation Award) i Chicago, som årets bedste nye rengøringsprodukt. Det var en fornem nominering. Desværre løb Sanimaid ikke med titlen i denne omgang. Men æren for at være blandt de få udvalgte tæller også.

I næste måned er Sanimaid repræsenteret med en stand på Interclean i Amsterdam. For produktet har afsætning verden over.

SENESTE NYHEDER: