Vokseværk i Rødekro

RV Unique har forstærket både deres medarbejderstab og faciliteter for at kunne imødekomme efterspørgslen på deres produktsortiment og for at sikre, at kunne levere den bedste service til kunderne.

RV Unique har udvidet medarbejder-teamet med fem nye ansigter og bygget et nyt højlager på deres adresse i Rødekro. Virksomheden er nu oppe på i alt 25 fuldtidsansatte og over 2.500 m2 lagerkapacitet.

Lagerfaciliteter er fordoblet på adressen i Rødekro. I slutningen af 2023 kunne RV Unique slå dørene op til helt nye lagerfaciliteter. For fortsat at kunne sikre kunderne, såvel på det danske som det islandske marked, at kunne levere deres forbrugsvarer, er lagerkapaciteten på Kometvej i Rødekro mere end fordoblet. Med et nybygget højlager med tilhørende sluseområde til direkte læsning af lastbiler og skibscontainere, er virksomheden nu gearet til at kunne håndtere de øgede varemængder til kunderne, samt foretage større indkøb for hele tiden at kunne imødekomme kravet for leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Webshoppen opgraderes

For at imødekomme kundernes behov for flere brugervenlige funktioner, samt være i stand til at følge med tendenserne online, har RV Unique taget en stor beslutning om at skifte flere digitale værktøjer. Det har resulteret i en ny hjemmeside, der forsat optimeres til den bedst mulige købsrejse for eksisterende kunder, såvel som nyerhvervede kunder. Den nye webshopplatform fremtidssikrer rvu.dk således at der udelukkende kan fokuseres på vedligehold og optimering. En spændende tid med mange udviklingsprojekter i kikkerten.