Succes for rengøringsmesse i Odense

Den 5. og 6. oktober 2017 blev der for anden gang afholdt Dansk Rengøringsmesse. Et gennemarbejdet arrangement, der fik fortjent opbakning fra branchens aktører.

Tekst og foto: Peter Graah

Efter den spæde start i 2015 hvor det var Torvehallerne i Vejle, der dannede rammen for Dansk Rengøringsmesse, var teltpælene i år rykket op for at blive drevet i jorden lidt uden for Odense, nærmere betegnet hos Odense Congress Center.

Det er virksomheden Hygiejnefokus der stod bag Dansk Rengøringsmesse 2017, der udover en messedel også bestod af konferenceindlæg, konkurrencer og indstilling til en rengøringspris, der primo november vil blive overrakt til vinderen.

Der konkurreres på livet løs under DM i vinduespolering.

Udstilling

Mere end 50 udstillere tog i løbet af de 2 dage imod de ca. 1200 besøgende i ”Udstillerhallen”, ”Arkaden” og udenfor på ”Outdoor-området”.

 Konference

På DRM17 blev der også afholdt en konference, der var opdelt i tre sessioner, der for 2 sessioners vedkommende var lagt i hænderne på to Konferencepartnere, DNV-GL og Glaesel HSEQ management. Endvidere var arrangøren, Hygiejnefokus, selv ansvarlig for en session.

Vinder af ”DM i gulvvask” Ebenbzer Baidoo, Rengøringssektion Københavns Kommune.

 Konkurrencer

Der blev afviklet 2 konkurrencer i løbet af DRM17.

”DM i gulvvask” – Torsdag den 5.oktober.

”DM i vinduespolering” – Fredag den 6. Oktober.

Rent i Danmark fik kun positive tilbagemeldinger fra besøgende og udstillere, så mon ikke konceptet skulle være bæredygtigt i årene fremover? Det tror vi.