Mads & Panelet i rengøringsdilemma

Der var mange, rigtigt gode grin, alvorlige miner og gode ideer, da Mads Steffensen, kendt fra Mads & Monopolet, gæstede DRF’s store forårsseminar. Sammen med Panelet fra Dansk Rengøringsteknisk Forening kastede de sig over de indsendte dilemmaer, som aktuelt udspiller sig i branchen      

Panelet består af Jørgen Hundsdal, der er driftsleder på Odense Universitets Hospital og Gitte Raahauge, projektkonsulent hos Abena, samt Henrik Dan, der er salgschef og ejer af Knud E. Dan.

                                     


DILEMMAET: Marie’s mindreværd over jobbet som rengøringsassistent

Marie er rengøringsassistent og elsker sit job, som hun nu
har haft i 5 år. Maries udfordring er nu, at hun har fået sig en helt ny svigerfamilie, hvor alle er højtuddannede med gode, højtlønnede job. Hver gang de er sammen og der snakkes job, føler hun sig mindreværdig. Når de spørger, hvad hun laver, føler hun sig flov over at sige, at hun bare gør rent…


 

Du kan læse meget mere Mads & Panelets dilemmahjælp til Marie og andre i magasinet Rent i Danmark…

TEGN ABONNEMENT OG LÆS MERE