Vinder på økologisk rengøring

Kan det betale sig at være et bæredygtigt og økologisk rengøringsselskab, og kan den økologiske rengøring levere et ordentligt resultat? Vi har taget en snak med Mikkel Rübert Nielsen, der er direktør hos Fluxx, som leverer øko-rengøring til Københavnerne

 

Hos Fluxx rengøring i Vanløse kan man købe økologisk rengøring, og sådan har det været de sidste små 5 år. Og det har faktisk været lidt af en succes. De to ejere – Mikkel Rübert Nielsen, 43 år, og Michael Bay Nielsen på 45 år – har tidligere haft hver deres rengøringsselskab og i 2013 blev de enige om at gå sammen og etablere firmaet Fluxx

»Vi satsede allerede fra første færd på at adskille os fra resten af branchen, og valgte at levere en ren økologisk rengøring. Så det blev det, vi brandede os på,« fortæller Mikkel Rübert Nielsen. Det er gået rigtigt godt for det lille firma siden, og her i 2018 er de nu blevet 16 medarbejdere.

 

 

TEGN ABONNEMENT OG LÆS