Nyt middel eliminerer dødelige bakterier, virus og sporer

Efterspørgslen efter et desinfektionsmiddel, der kan eliminere livstruende mikroorganismer som bakterier, virus og sporer, er stadigt stigende i dagens samfund. Samtidigt stiller kemikaliedirektiver højere og højere krav til producenter om at skåne miljøet. Derfor lancerer Lifeclean nu et produkt, der efterlever alle kravene: KBM Disinfection.

Inden for blandt andet patientpleje, børnehaver og levnedsmiddelindustri bliver kampen mod mikroorganismer der bærer f.eks. Legionella, Salmonella og Roskildesyge, hårdere og hårdere for hver dag. Lige så svært er det med antibiotikaresistente bakterier som MRSA og svært håndterbare sporer. Dette kan få sundhedsskadelige konsekevenser.
– Der findes visse miljøer som, på trods af omhyggelige hygiejne- og rengøringsrutiner, har alvorlige problemer med at få bugt med skadelige mikroorganismer. Parallelt med dette ser vi en udvikling mod desinfektionsmidler, der er så skånsomme mod miljøet som muligt. Det gør KBM Disinfection til et vigtigt og unikt produkt, siger Eva-Marie Nilsson, Category Manager Facility.

Fordele og brugsområder
KBM Disinfection by LifeClean er et verdensunikt produkt i mange henseender. Inden for to minutter eliminerer den alt fra dødelige bakterier og virus til skimmel og sporer. En bonuseffekt er, at den fjerner dårlig lugt. KBM Disinfection er desuden yderst miljøvenlig takket være en speciel fremstillingsproces. Midlet er 99,6% vandbaseret, fremstillet i Sverige samt klar til brug direkte fra flasken, uden at brugeren behøver bære personligt sikkerhedsudstyr.
– Det gør produktet til en let håndterbar desinfektion som virker på flertallet af overflader, og vi ser et meget bredt anvendelsesområde i en tid, hvor mange efterlyser denne type af middel, siger Eva-Marie.
KBM Disinfection kan bruges overalt hvor desinfektion er nødvendig: på sygehuse, veterinærklinikker, ældreboliger, plejehjem, skoler og børnehaver, inden for levnedsmiddelindustrien og landbrug, på hoteller, festivaltoiletter etc. Produktet er veldokumenteret og er testet af uafhængigt forskningsinstitut – SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut samt danske SSI – for at leve op til højt stillede krav for miljø og bruger.
Produktet findes i en en-liter flaske og 500 ml sprayflaske.