Rengøringsudbud til debat på DRFs forårseminar

Du indkvarteres luksuriøst på det velrenommerede Hotel Vejle Fjord, og der bliver også tid til både wellness og vandretur i det smukke område ved Vejle Fjord.

 

Årets centrale tema for DRF’s store forårsseminar den 12-13 marts bliver ‘Rengøringsudbud’. Et område, der så småt er på vej til at blive harmoniseret, men også stadig et område, hvor både udbydere og indkøbere sammen med deres udbudsmæglere oplever store udfordringer og udsving i udbudsmateriale og budrunder. Det bliver Cecilie Beck, kendt fra Nyhederne på TV2, der leder den store debat på førstedagen.

Forårsseminaret har også sin egen rengøringsmesse, der giver dig mulighed for at møde udstillere fra landets største og meste aktive leverandører indenfor rengøringsbranchen over de to dage.

På andendagen er der tre oplæg på programmet. Her kommer Gunnar Ørskov og fortæller om den vigtige ledelse i rengøringsbranchen. Senere er på formiddagen er der oplæg om vigtigheden i ‘Rengøringens synlighed’ samt ‘Rengøringens ry’.

Du indkvarteres luksuriøst på det velrenommerede Hotel Vejle Fjord, og med i seminarpakken er der, udover overnatning, naturligvis lækkert morgenbord, frokost og kulinarisk dinner om aftenen.

Se hele programmet og tilmeld dig her
(men skynd dig, der er allerede ved at blive fyldt godt op)