PensionDanmark klar med ny uddannelsesportal

Nogle få klik og medarbejderne vil fremover kunne få forslag om konkrete kurser, som bygger oven på den viden de har i forvejen. Den nye hjælp kommer fra PensionDanmark, som med nyt uddannelsessite fremover skaber et godt overblik for både medarbejdere og virksomheder.

På pension.dk samles en lang række oplysninger om den enkelte servicemedarbejders uddannelsesniveau, kurser og anciennitet og det kobles sammen med de forskellige kursustilbud der er på AMU-centre og hos en række andre udbydere af uddannelse.

PensionDanmark administrerer i forvejen Servicebranchens Udviklingsfond, som udbetaler penge til virksomheder, hvis medarbejdere tager uddannelse.

På det nye site kan medarbejderen lave sin egen uddannelsesplan og få et overblik over sin faglige profil (CV). Medarbejderne kan også give tilsagn til, at virksomheden kan bruge oplysningerne i forbindelse med planlægning af kompetenceløft af de enkelte medarbejdere. Det helt unikke ved sitet er, at kursustilbuddene er målrettede hver enkelt medarbejder ud fra de mange oplysninger, der ligger i databaserne i forvejen.

PensionDanmark administrerer i forvejen Servicebranchens Udviklingsfond, som udbetaler penge til virksomheder, hvis medarbejdere tager en uddannelse.
På det nye site kan medarbejderen lave sin egen uddannelsesplan og få et overblik over sin faglige profil (CV). Medarbejderne kan også give tilsagn til, at virksomheden kan bruge oplysningerne i forbindelse med planlægning af Kompetenceløft af de enkelte medarbejdere. Det helt unikke ved sitet er, at kursustilbuddene er målrettede hver enkelt medarbejder ud fra de mange oplysninger, der ligger i databaserne i forvejen.