ISS Danmark gør en forskel for udsatte borgere

ISS arbejder målrettet med at hjælpe udsatte borgere i job eller tættere på arbejdsmarkedet. Ny effektrapport på indsatsen i 2018 dokumenterer, at beskæftigelsesindsatsen har skabt stor værdi for både den enkelte borger og samfundet. 

ISS gør en aktiv forskel for et mangfoldigt arbejdsmarked

I 2018 havde ISS således 1573 personer i forløb. Når beskæftigelsesindsatsen i 2018 opgøres via Den Sociale Beregner har indsatsen sparet det danske samfund for mindst 40,5 mio. kr. Dertil kommer den værdi, den enkelte borger oplever ved at få en længe ventet afklaring for fremtiden.

LÆS OGSÅ: “Prisvindende tiltag for langtidsledige”

»For os handler det om at tage ansvar for dét samfund, vi som virksomhed er en del af. Derfor har vi i ISS i mere end 20 år arbejdet med at hjælpe og støtte udsatte borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Vi kan se, at indsatsen er til gavn for den enkelte borger, for samfundet og for os som virksomhed.

På den måde skaber vores beskæftigelsesindsats stor værdi,« siger Rya Lene Terney, Head of CSR & Job Development.