Abena skræddersyer løsninger

Et af fokusområderne i Regeringens ressourcestrategi ”Danmark uden affald” og strategi for ”CØ – Cirkulær Økonomi” er, at vi skal blive bedre til at udnytte de ressourcer, der er i affaldet og forbrænde mindre – med det primære formål at reducere miljøpåvirkningen. Igennem flere indsatsområder og initiativer ønsker man at tilføje mere værdi og bedre miljø i bl.a. genanvendelse.

Her kommer bl.a. kildesortering ind i billedet. Ved du for eksempel, at ved at sortere affald i forskellige affaldsfraktioner er det nemmere at udnytte de værdier der for eksempel er i en mælkekarton? Den kan bl.a. omsættes til toiletruller.

Hvis du har overvejet kildesortering, eller du brug for råd og vejledning til optimering af din eksisterende løsning, så tilbyder Abena at hjælpe til med at finde en god løsning. Abena hjælper med at skåne miljøet og finde løsninger på kildesortering i produktionsvirksomheder, i institutioner, i praksis eller i hotel- og restaurationsbranchen.

Du kan hente hjælp i Abenas Videnscenter på facility.abena.dk. Her finder du eksempler på gennemtestede løsninger til sortering af alle typer affald, som kan give dig både miljømæssige og økonomiske fordele.

LÆS OGSÅ: “Abena vil være rengøringens google”

 

Affaldsbeholdere og bioposer

Udover løsninger til kildesortering finder du hos Abena også affaldsbeholdere, der er lavet af 100% genbrugsmaterialer. Ligeledes introducerer Abena en ny serie af miljøvenlige bioposer under navnet Bio-Line. Bioposerne der er lavet af majsstivelse, er 100% nedbrydelige og sikrer en miljøvenlig affaldshåndtering. Posen vil afhængig af temperatur og komposteringsmetode nedbrydes inden for 10-45 dage.

Få mere viden på facility.abena.dk eller kontakt Abena på tlf. 74311400.