Rejs med et stærkt netværk til verdens største udstilling

Når verdens største rengøringsmesse i maj 2020 slår dørene op for endnu en messe med alt det nyeste inden for branchen, er det atter muligt at drage til Amsterdam i selskab med DRF, Dansk Rengøringsteknisk Forening, som foruden rejsen byder på et stærkt netværk.

DRF arrangerer igen en studietur til verdens største rengøringsmesse, fortæller Werner Larsen, der selv har deltaget hver eneste gang siden 1976.

Foreningens sekretariatsleder Werner Larsen opfordrer foreningens medlemmer til at tage med på turen, for der er både et godt netværk og stærkt fagligt indhold at profitere af. Og han ved, hvad han taler om. Werner Larsen har selv deltaget i ISSA, Interclean siden 1976.

»De første mange år var det som salgschef for et par større leverandørvirksomheder og de seneste gange som sekretariatsleder i DRF. Interclean er den største messe i branchen, og det er her de nyeste produkter og trends lanceres,« fortæller Werner Larsen.

Alt det nyeste

For 20 – 25 år siden var det fladmopper og presser til dem, som var den store nyskabelse og i disse år er det bl.a. små rygbårne støvsugere og robotteknologi, der præger nyskabelserne.

»På Interclean får man mulighed for at stifte bekendtskab med, hvad der er på vej, inden det slår rigtigt igennem ude på alle arbejdspladspladserne. Så messen er en god lejlighed til at holde sig ajour, men det er også på Interclean, at alle producenterne viser deres øvrige produkter frem,« fortæller Werner Larsen.

Dansk Rengøringsteknisk Forening inviterer igen på en tur til Interclean i Amsterdam

Rejs med branchefolk

Fordelen ved at rejse med DRF er, at man kommer til Amsterdam sammen med et dansk netværk af leverandørvirksomheder, private rengøringsselskaber og offentlige udøvere og indkøbere i service- og rengøringsbranchen.

»Vi er som forening uvildig og kan således samle de mange forskellige aktører i branchen. Det giver et godt netværk og gode kontakter for dem der deltager. Det er ikke sjældent, jeg bliver ringet op efter sådan en tur eller et af vores seminarer, hvor folk lige skal have nogle kontaktoplysninger, fordi de kom i tanke om noget de hørte og er blevet inspireret af,« fortæller Werner Larsen.

Som en del af besøget til Interclean vil der også være brancherelateret besøg på virksomheder i nærheden af Amsterdam. Deltagerne i turen afgør selv om de deltager i disse branchebesøg eller om de hellere vil bruge mere tid på messen.

Forhåndstilmelding til drf@d-r-f.dk senest 22. november.


Tag med DRF’s medlemmer til ISSA / INTERCLEAN 2020 i Amsterdam

Tirsdag 12. til torsdag 14. maj 2020.

3 dage og 2 overnatninger afhængig af fly, hotel og antal personer.

 

Efter tidligere gode studieture til ISSA/InterClean i New Orleans, Shanghai, Mexico City, Chicago, Las Vegas og sidst til succeserne i 2012, 2014, 2016, 2018 til Amsterdam, vil DRF igen kaste sig ud i at arrangere en studietur.

Turen går igen til Amsterdam, hvor der i denne periode er verdens største rengøringsmesse InterClean 2020

Der vil løbende være opdateringer på DRF’s hjemmeside omkring studieturen, der ud over selve messen og de events og foredrag, som du selv melder dig til, også vil omfatte mindst et brancherelateret besøg arrangeret af DRF.

Da vi af erfaring ved, at der er mange medlemmer der vil deltage og da hotellerne i Amsterdam er meget optagede og dyre i messeperioden, vil vi meget gerne have et forhåndstilsagn nu, hvis du er interesseret i at deltage.

Dette forhåndstilsagn bedes du sende til DRF’s sekretariat på mail drf@d-r-f.dk.

Sidste frist for afgivelse af forhåndstilsagn er 22. november 2019.

Vi forventer at studieturen kommer til at koste ca. kr. 8.500,- til kr. 9.900,- pr. person inkl. fly, hotel, transport og fortæring.

Et forhåndstilsagn fra dig betyder kun, at du er med i det antal deltagere, som vi vil benytte til forhandling med flyselskaber og hoteller. Hurtigst muligt og senest 30. november vil du modtage mail om turens gennemførelse, datoer og antal forhåndstilmeldinger, samt en endelig og bindende tilmeldingsdato.

Vi ved, at der er stor interesse for at komme til InterClean 2020 i Amsterdam og at medlemmer gerne vil rejse med DRF, som er den eneste branche-arrangør, der er uafhængig af leverandører og igangværende eller kommende udbud mv., og håber nu, at der er nok tilmeldinger fra medlemmerne til at studieturen kan gennemføres.

Altså: Tag en hurtig beslutning og mail forhåndstilmelding med antal til drf@d-r-f.dk

Evt. spørgsmål til Lena Kristensen tlf.: 51400630 eller Werner Larsen på sekretariatet tlf.: 86 91 58 06.

 

Mange hilsner

Dansk Rengøringsteknisk Forening.