Derfor annoncerer vi i “Rent i Danmark”

Jens Rønn Olesen, Abena A/S, udtaler:

Abena får konkrete kundehenvendelser, når vi er synlige i “Rent i Danmark”, siger divisionsdirektør Jens Rønn Olesen.

”Det store antal læsere af Rent i Danmark giver os mulighed for at nå vores målgruppe med produktnyheder og faglige artikler samt at give læserne mulighed for at få fuldt udbytte i form af viden og rådgivning gennem vores Facility Management kanal, facility.abena.dk

Via Rent i Danmark har vi fået flere konkrete henvendelser om de løsninger, vi kan tilbyde inden for Facility Management og affaldsløsninger. Vi er samtidig glade for de digitale platforme, som Rent i Danmark benytter, da de er med til at styrke vores mål om at blive rengøringsbranchens svar på Google.”

Jens Rønn Olesen
Divisionsdirektør
Abena A/S

Medieinformation klik her

Søren Bjerggaard, Tornvig Christensen Maskiner A/S udtaler:

Omtalen i “Rent i Danmark” giver stor interesse blandt rengøringsselskaber, kommuner og mange flere, fortæller Søren Bjerggaard fra Tornvig Christensen Maskiner A/S.

”Jeg er glad for samarbejdet mellem Rent i Danmark og Tomcat Danmark (Tornvig Christensen Maskiner A/S).

Vi har fået profileret især Tomcat rengøringsmaskinerne og især programmet med deep cleaning maskiner i form af vores nye nano Edge , Iso Edge og sport Edge maskiner.

Redaktionen var bl.a med på ideen med interview og udtalelser fra en af mine kunder og en af de helt store rengøringsfirmaer i Danmark i form af Anders Andersen rengøring , som allerede havde testet maskinerne og kunne se ideen i at tilbyde deres kunder en ekstra service i dybderengøring uden brug af kemi.

Artiklerne har givet stor interesse blandt mange rengøringsselskaber, kommuner mm. i Danmark, takket være bl.a. profileringen i bladet.

Søren Bjerggaard
Salgschef/medejer
Tornvig Christensen Maskiner A/S

Medieinformation klik her