Tilbud, styring og kontrol af rengøring

CleanManager er et digitalt værktøj til rengøringsbranchen, der hjælper små og store rengøringsvirksomheder og -afdelinger til en nemmere hverdag ved at skabe en smart drift med automatisering af manuelle opgaver. CleanManager har eksisteret siden 2010 og har i dag over 4.000 aktive brugere

ADVERTORIAL

Hvor lang tid skal der bruges på rengøringsopgaverne, og bruger I ressourcerne bedst muligt? Det tilbyder CleanManager at give et overblik over, idet systemet kan indeholde data om alle medarbejdere og opgaver og automatisk tæller alle arbejdstimer sammen.

Planlægning og overblik

CleanManager samler alle informationer om virksomhedens medarbejdere og kunder, så det er let at overskue planlægningen. Med systemet gives overblik over det samlede timeforbrug på alle medarbejdere og kunder, så det er nemt at se, om timerne bruges optimalt, og hvor der er plads til forbedring.

Alle informationer ved hånden

Ved at udstyre medarbejderne med en mobil med adgang til CleanManager, får de alle oplysninger lige ved hånden. Det letter kommunikationen mellem internt i virksomheden, og arbejdet med at printe og uddele ugesedler undgås. Det er med systemet muligt at følge med i, hvornår medarbejderne starter en opgave, og hvornår de afslutter den. Det giver garanti for, at opgaverne bliver udført, og at løn og fakturerer er korrekte.
Derudover kan medarbejderne f.eks. finde rengøringsplaner og vejledninger til korrekt brug af maskiner samt sikkerhedsdatablade til produkter, så de kan undgå arbejdsskader og sygdom.

Løn og fakturering

Når alle opgaver og timer er samlet i CleanManager, spares mange timers manuelt tastearbejde hver måned. CleanManager beregner automatisk alle fakturaer og hele virksomhedens løngrundlag, så dobbeltarbejde og dyre tastefejl undgås.

Kvalitetskontrol

Systemet rummer også mulighed for en optimering af kvalitetskontrol med digitale rapporter. Opret, udfyld og del rapporter med medarbejdere og kunder, og opnå let en høj rengørings- og kvalitetsstandard.

 www.cleanmanager.dk