Ny emballage gør Puri-Line endnu grønnere

Puri-Line er Abenas helt egen serie af svanemærkede rengøringsmidler, mopper og klude. Vi har nu opdateret vores emballage, så udvalgte Puri-Line rengøringsmidler forhandles i emballage bestående af mindst 95% genbrugsplast

Med Abenas nye emballage får du:

• Et endnu grønnere produkt Foruden at bære Svanemærket er den nye emballage på udvalgte produkter lavet af mindst 95% genbrugsplast, hvilket gør den til et endnu grønnere alternativ. Dele af Puri-Line serien er også Astma-Allergimærket.

• Endnu flere symboler om anvendelse og dosering De nye emballager er designet med en række relevante informationer, som gør det nemt at bruge produktet korrekt. På emballagen er for eksempel symboler, som indikerer anvendelsesområde og korrekt dosering.

• Farvekodning i forhold til produktets pH-værdi På hvert produkt står det tydeligt anført, hvor på pH-skalaen produktet ligger. Oplysningen er farvekodet, hvilket gør det nemt hurtigt at aflæse, hvad produktet egner sig til.

Sig ja til miljø og sundhed

Abenas Puri-Line serie er et aktivt tilvalg af miljø og sundhed. Alle seriens rengøringsmidler, mopper og klude bærer Svanemærket, som er garanti for, at Puri-Lines produkter er blandt de mest grønne og bedste i sin kategori. Udover at bære Svanemærket bærer dele af Puri-Line serien også Astma-Allergimærket, også kendt som Den Blå Krans. Læs mere om Puri-Line serien på: facility.abena.dk/nyheder-og-kampagner

Læs mere om Puri-Line serien på: facility.abena.dk/nyheder-og-kampagner