Tork vil booste HoReCa-virksomheder med ekspertviden

sætter brancheindsigter og ekspertviden i spil for at ruste restauratører til at håndtere daglige udfordringer og styrke Essity virksomheden Tork lancerer konceptet Ræk ud efter Stjernerne. Initiativet hygiejnen

Ræk ud efter Stjernerne er et koncept, hvor Tork samler viden og gør den tilgængelig for restauratører for at hjælpe dem med at styrke deres forretning. På Ræk ud efter Stjernerne portalen finder restauratører inspiration og casestudier, der kan støtte dem og deres medarbejdere i det daglige arbejde. Tork vil også løbende udgive rapporter til gratis download, som går i dybden med nogle af HoReCa-branchens mest presserende udfordringer.

Hanneke Kuipers, Marketing Director HoReCa, Essity Professional Hygiene udtaler:

»Gennem mere end 50 års arbejde med HoReCa har vi oparbejdet indgående indsigt i branchen. Vi gennemfører løbende markedsundersøgelser og taler dagligt med vores kunder for at sætte os ind i, hvordan de tænker, og hvilke udfordringer, de står over for. Derved har vi opnået en dyb forståelse af HoReCa-branchen og dens forretningsudfordringer. Nu gør vi al vores viden og erfaring tilgængelig for restaurantejere og -ledere, for at hjælpe deres forretning med at vokse.«

Tork vil i løbet af året frigive forskellige rapporter, som kan downloades gratis på www.tork.dk/stjernerne. Hver udgivelse vil fokusere på ét specifikt og aktuelt emne, der har stor betydning for HoReCa-branchen.

Den første udgivelse er allerede tilgængelig under titlen “Sådan gør du din restaurant mere bæredygtig”, som er et af tidens største emner i HoReCa-branchen. I henhold til JWT markedsundersøgelser mener 80 % af forbrugerne, at det er vigtigt, at restauranter og barer tænker på bæredygtighed.