Glæde i Danske Service over bevarelse af boligjobordningen

Boligjobordningen var i søgelyset i årets finanslovsforhandlinger, hvor flere partier var klar til at give den dødsstødet. Men ordningen fik lov til at fortsætte og det vækker glæde i Danske Service.

”Et farvel til ordningen havde betydet, at danskerne skulle betale mere for rengøring derhjemme. Konsekvensen havde været, at færre vil have råd til at få en hjælpende hånd i hverdagen, eller at ”hvid” rengøring vil blive gjort sort,” lyder det fra Danske Service.

Fradraget har haft en afgørende betydning, når rengøringen i privaten har skulle vælges til eller fra. Nu kan blandt andre de danske børnefamilier, også i det kommende år, med ren samvittighed købe sig til rene hjem. 

Boligjobordningen har ifølge Danske Service efter den blev gjort permanent været et vigtigt skub i retning af mere ordnede forhold i branchen. Den har været medvirkende til at gøre privat rengøring til et mere attraktivt marked for professionelle rengøringsvirksomheder